Acasă Fapt Divers ŞOCANT: Osemintele unui bărbat, găsite pe dealurile de la Lădeşti

ŞOCANT: Osemintele unui bărbat, găsite pe dealurile de la Lădeşti

Descoperire macabră pe dealurile din localitatea Lădeşti, acolo unde câţiva bărbaţi care culegeau ciuperci au găsit osemintele unui om. Totul s-a întâmplat joi, 26 iunie a.c., aceştia anunţând imediat autorităţile. Din cauza faptului că accesul în zonă este extrem de dificil, poliţiştii au ajuns la locul unde se aflau osemintele abia vineri, 27 iunie a.c., în jurul prânzului.

Oamenii legii au ridicat oasele omeneşti, ei observând că lipsesc părţi de la mâini, şi le-au dus la Medicina Legală, acolo unde s-a făcut necropsia şi s-a constatat că este vorba de un bărbat în jur de 50 de ani, care este mort de mai bine de doi ani de zile. Mai mult, în preajma osemintelor a fost găsită o brichetă, un briceag şi o sticluţă mică.

Un bărbat din Lădeşti este dat dispărut din 2010

Deocamdată identitatea bărbatului nu a putut fi stabilită, urmând a se face expertize la laboratoare specializate. Sigur, acum poliţiştii urmăresc toate pistele, ei luând în calcul şi faptul că în localitatea Lădeşti este dat dispărut un bărbat din anul 2010. Este vorba despre Valeru Cumpănaşu, care în momentul dispariţiei avea 53 de ani. În ziua de 26 octombrie 2010, el a plecat de acasă cu gândul să se ducă la hramul bisericii din satul Cermegeşti. De atunci, bărbatul nu a mai fost văzut, iar rudele sale susţin că era cunoscut ca fiind alcoolic.

Acum, autorităţile încearcă să stabilească dacă osemintele aparţin acestui bărbat dispărut sau este vorba despre altcineva.

Foto: arhivă adevarul.ro / IPJ Valcea

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.