Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RAZIE: 8 vâlceni, prinşi fără permis la volan

În două zile poliţiştii vâlceni aflaţi la datorie pentru supravegherea traficului rutier, au întocmit 12 dosare penale în urma depistării conducătorilor auto care nu respectau legea privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceşti conducători auto, 8 au fost depsitaţi în timp ce se aflau la volan neavând permis de conducere sau având dreptul de a conduce suspendat sau anulat.

Fără permis pe străzile din Râmnicu Vâlcea

La data de 09 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, D. Constantin, de 29 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, a condus un autovehicul pe str. Calea lui Traian, din Rm. Valcea, efectuând un viraj la stanga prin încălcand marcajul longitudinal dublu continuu.

Poliţiştii au procedat la oprirea autoturismului, iar în urma verificarilor efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere .

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

S-au efectuat acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cu permisul anulat, la plimbare prin Berbeşti

La data de 10 septembrie a.c., ora 01.10, C. Ionuţ, de 25 de ani, din oraşul Berbeşti, a condus un autovehicul pe str.Stadionului din localitate şi a fost oprit pentru control de către poliţişti.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că tânărul avea permisul de conducere anulat, motiv pentur care s-a întocmit dosar penal.