Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Oltul a ieşit din matcă. Circulaţia pe DN7 îngreunată

UPDATE: Reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Radu Renga, ne informează printr-un comunicat de presă, că Hidroelectrica intervine pentru uzinarea apei pentru ca debitele în zona unde Oltul a ieşit din matcă să scadă cât mai repede.

De asemenea, la fața locului reprezentanți ai Primăriei Câineni, ai Comitetului Local pentru Situații de Urgență Câineni, ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, ai Companiei Drumuri Naționale, precum și ai Administrației Bazinale de Apă Olt intervin pentru amenajarea unui dig de protecție.

În acest moment, tendința este de scădere a debitului apei.

Noi probleme pe DN 7, Valea Oltului, pe raza judeţului Vâlcea. Pe lângă lucrările la viaduct, care fac traficul să fie infernal, în această dimineaţă de joi, 26 mai 2016, carosabilul a fost inundat, după precipitaţiile căzute din ultima vreme.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române ne informează că pe raza județulului Vâlcea, circulația rutieră pe Valea Oltului se desfășoară îngreunat în zona localității Câinenii Mici, la km 237+200 de metri. Întrucât râul Olt a iesit din matcă, pe carosabil a ajuns o cantitate importantă de apă.

De asemenea, amintim că în acest loc, din cauza unor lucrări de reparații la pasajul rutier amenajat peste calea ferată, traficul este deviat de pe DN7 pe un drum lateral.