Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Accident GRAV pe DN7, între Pitești – Râmnicu Vâlcea. Mașină cu 5 persoane, căzută în prăpastie

Un grav accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea argeșeană Cotmeana. Un autoturism, înmatriculat în Vâlcea, a căzut în prăpastie. În mașină se aflau cinci persoane (doi bărbați și trei femei).

Victimele au reușit să se evacueze din mașina, dar nu și din râpă. Salvatorii au folosit tărgi și cordite pentru a le scoate de acolo. Cele cinci victime au primit îngrijiri medicale, după care au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.

Potrivit ISU Argeș, două victime au fost preluate de echipaje SAJ, alte două de ambulanțe SMURD B2, iar cea de-a cincea a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă.

Din primele informații, șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare iar mașina a părăsit partea carosabila, într-o zonă cu pantă pronunțată și diferență de nivel.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială cu modul de Descarcerare, un echipaj de terapie intensiva mobila și doua ambulante SMURD B2 plus un echipaj SAJ.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș efectuează cercetări la fața locului .