Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ESCROCI bulgari pe VALEA OLTULUI

În seara zilei de 25 septembrie a.c., în jurul orelor 21.20, două persoane de sex masculin, care se deplasau cu autoturismul marca Audi, culoare gri, au sustras suma de 4.000 de lei din staţia peco Lukoil, de pe raza localităţii Câineni. Pentru identificarea autoturismului şi prinderea celor 2 bărbaţi au fost instituite mai multe filtre.

Autoturismul a fost identificat în trafic, de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, pe raza Oraşului Brezoi. După legitimare, poliţiştii au constatat că cei doi sunt G. Stancho Iliev, de 43 de ani şi D. Andrey Aleksandrov, de 33 de ani, cetăţeni de origine bulgară. Oamenii legii au stabilit că bărbaţii au oprit în staţia peco pentru a schimba suma de 1500 euro, în lei, urmând să primească suma de 6000 lei. Ulterior, s-au răzgândit şi i-au dat vânzătoarei doar o parte din bani, după care au plecat. Asupra lor a fost găsită suma de 2800 lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Brezoi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu autorii în stare de libertate.