Acasă Fapt Divers DREPT LA REPLICĂ

DREPT LA REPLICĂ

Stimată Redacție, stimată doamnă Claudia Stanciu,

Mă adresez dumneavoastră șitiind că „Vocea Vâlcii” este un ziar local de prestigiu și fiind convinsă că acest drept la replică va apărea cât mai curând în paginile sale.

Când am citit articolul din data de 19.08.2010, am considerat că este o greșeală cauzată de „surse”, care nu întotdeauna sunt cele mai avizate. În momentul în care am observat că greșeala este continuată și amplificată, în ediția din data de 26.08.2010, m-am    văzut nevoită să vă transmit și eu punctul meu de vedere.

Am de menționat următoarele:

Nu am candidat nici măcar o singură dată pentru fotoliul de primar al localității Băile Govora. Dacă doamna Claudia Stanciu  m-ar fi contactat, așa cum era firesc, ar fi aflat că eu sunt membru  PSD din 22 iunie 2004,  după alegerile locale din acel an, an în care organizația PSD Băile Govora a avut-o drept candidat pe doamna profesor Florența Colgiu. În anul 2008, candidatul PSD la Primăria Băile Govora a fost domnul Popescu Ion.

Președinte al organizației PSD Băile Govora am devenit în octombrie 2008 și apoi am fost reconfirmată de Adunarea Generală din data de 03 iunie 2010.

În această calitate și cu ajutorul unei formații de campanie extraordinare, am avut rezultate foarte bune la alegerile desfășurate în iarna anului 2008 și în anul 2009. Am câștigat, la Băile Govora, atât alegerile parlamentare din noiembrie 2008, cât și pe cele prezidențiale din 2009, având rezultate pe care PSD nu le-a mai avut.

Nu „am visat”, cel puțin până acum, să devin primar al localității Băile Govora și, în niciun caz, „nu m-am făcut de râs”, deoarece munca susținută și discuțiile cu fiecare cetățean în parte au demonstrat că lumea poate fi convinsă de valorile reale ale social-democrației.

În ambele articole apare ideea, complet falsă, despre susțineri de diferiți candidați de către conducerea județeană a PSD. Sunt convinsă că atât domnul președinte Ion Cîlea, cât și domnul secretar executiv, Dumitru Persu, persoane pentru care am    respect, nu doresc să își impună oameni, ci sunt la fel de interesați ca și noi ca alegerile interne din toamnă, atât la organizația de femei, cât și la tineret, să se desfășoare democratic, fără influențe și să exprime voința delegaților, în conferințele județene.

Despre acuzele aduse cu privire la „obscenități” de tot felul, vă asigur ca am primit o educație curată din partea părinților mei și când trebuie să mă exprim o fac prin cuvinte, nu prin gesturi. Am fost și am rămas o persoană care pune preț pe dialog și nu pe minciună și denigrare.

În „pesedista” pe care o menționați ca sursă, recunosc mai bine ca oricând un „mai vechi prieten” din Băile Govora, care, în loc să își facă treaba pentru care este plătit, și-a creat o adevărată obsesie pentru numele de Oteșanu.

În final, vă asigur de considerația pe care am avut-o și o păstrez  și astăzi pentru presă în general, pentru ziarul dumneavoastră în particular, și rămân convinsă că numai discutând deschis asupra oricăror subiecte putem să ajungem cu informații corecte în fața cetățenilor.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.