Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Crimă odioasă la Sălătrucel

Tragedie în comuna Sălătrucel. O femeie de 34 de ani a fost găsită moartă chiar în faţa magazinului ei, luni, 21 octombrie a.c., ea având capul zdrobit. Trupul neînsufleţit al tinerei a fost găsit abia a doua zi, iar poliţişti criminalişti ajunşi la faţa locului şi-au dat seama imediat că este vorba despre o crimă odioasă.

Din primele cercetări a reieşit că femeia a fost lovită cu o bâtă în cap, fiind doborâtă la pământ. Deşi victima era lipsită de apărare şi întinsă pe jos, criminalul a continuat să-i dea cu bâta în cap până a lăsat-o fără suflare. Apoi, infractorul a plecat de la faţa locului fără nicio remuşcare şi a lăsat-o pe femeie zăcând într-o baltă de sânge între o maşină şi chioşcul pe care-l deţinea. Oamenii din Sălătrucel i-au găsit trupul tinerei abia a doua zi dimineaţă, în jurul orei 08.00, deşi crima se pare că ar fi fost comisă duminică seara, în jurul orelor 07.30 – 08.30.

Până acum nu se cunoaşte criminalul, poliţiştii criminalişti ce cercetează cazul au început audierile, întocmind mai întâi o listă cu suspecţi. Vecinii victimei susţin că aceasta nu avea duşmani. Ea a fost căsătorită în urmă cu 12 ani, dar a divorţat între timp.

Vom reveni cu amănunte!