Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

FIUL primarului din MIHĂEŞTI, anchetat PENAL pentru un ACCIDENT RUTIER

foto arhiva Vocea ValciiLa sfârşitul săptămânii trecute, mai exact sâmbătă, 13 iunie 2015, fiul primarului localităţii Mihăeşti a provocat un accident rutier, în urma căruia o femeie a ajuns la spital. Constantin Mădălin Bârzăgeanu – de 21 de ani, circula pe DJ 647, pe ruta Mihăeşti – Băbeni, în momentul în care a acroşat-o cu partea dreaptă faţă a autovehiculului pe Elena Drăghici – de 34 de ani, care mergea în acelaşi sens, însă se afla pe marginea străzii.

Conform poliţiştilor, fiul primarul din Mihăeşti a părăsit locul accidentului, iar în momentul în care oamenii legii au aflat de producerea accidentului, ei nu au mai găsit-o nici pe victimă la faţa locului, ci au găsit-o la spital.

Nu se ştiu împrejurările în care s-a produs evenimentul, ancheta fiind în curs de desfăşurare. Cert este însă că beizadeaua edilului din Mihăeşti, Constantin Mădălin Bârzăgeanu, s-a ales cu un dosar penal, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Dacă va fi găsit vinovat de comiterea primei infracţiuni, aceea de vătămare corporală din culpă, Bârzăgeanu poate fi pedepsit de instanţă cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Însă, infracţiunea mai gravă este cea prevăzută de art. 338 din noul Cod Penal, care spune că părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.