Acasă Fapt Divers CE MAI FURĂ HOȚII DIN VÂLCEA? Firele electrice din locuință…

CE MAI FURĂ HOȚII DIN VÂLCEA? Firele electrice din locuință…

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Berbești au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din Sinești, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

La data de 04 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie de 52 de ani, din comuna Sinești, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în două dintre locuințele sale  de unde i-ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că persoane necunoscute ar fi  pătruns în cele două locuințe și ar fi distrus întreaga instalație electrică prin smulgerea canaleturilor cu fire electrice din tencuiala pereților tuturor încăperilor și ar fi sustras firele electrice precum și  două unelte agricole.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani, din Sinești bănuit de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infacțiunii de furt calificat.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.