Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: O șoferiță din RM. VÂLCEA a accidentat un copil și a fugit!

O șoferiță inconștientă din Rm. Vâlcea a accidentat un copil pe trecerea de pieteni din intersecția B-dului Nicolae Balcescu cu str. Mihai Viteazu și nu a schițat nici măcar un gest de a opri mașina și a verifica dacă copil este bine. Mai mult, aceasta a fuigit de la locul accidentului.

Incidentul a fost filmat de camerele video amplasate, care și-au dovedit încă o dată eficiența. În Rm. Vâlcea există un modern sistem de supraveghere, compus dintr-un numar de 125 de camere, o parte dintre acestea cu finantare prin fonduri europene.

„La data de 05.05.2015, in jurul orelor 14.44, pe fondul neacordarii de prioritate la efectuarea virajulul la drepta, la trecerea de pietoni amplasata la intersectia B-dului Nicolae Balcescu cu str. Mihai Viteazu din Mun. Rm. Valcea, numita G. Steliana, conducand autoturismul marca Ford Fiesta de culoare neagra, inmatriculat cu numere de circulatie provizorii, a accidentat un minor ce traversa regulamentar-pe culoarea verde a semaforului electric.

Dupa evenimentul rutier conducatoarea auto a parasit locul faptei deplasandu-se pe o alta strada din zona Nord a municipiului. Prin intermediul unui numar de trei camere video, apartinand Sistemului de Supraveghere al Primariei Mun. Rm. Valcea a fost stabilit traseul de deplasare si numarul de inmatriculare, in timp foarte scurt, prin colaborare a politistilor locali-operatori dispeceri ai Serviciului Dispecerat Monitorizare din cadrul Politiei Locale cu lucratori ai Biroului Rutier Rm. Valcea. Urmeaza a se continua cercetarile cu privire la fapta”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale din Rm. Vâlcea.