Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cand sa iei o geaca moto la drum?

O geaca moto din piele dintr-o bucata ofera o protectie semnificativa impotriva zgarieturilor si chiar impactului!

Calatoriile pe motocicleta sunt o adevarata fascinatie pentru riderii din toata lumea, atat cei incepatori, cat si cei cu mii de kilometri in saua unei motociclete. Adrenalina si senzatiile traite la intensitate maxima sunt sarea si piperul care condimenteaza aventurile tale pe motocicleta. Echipamentul moto te apara de loviturile neasteptate pe care le-ai putea suferi. Castile si geaca moto sunt acele doua componente care te salveaza in cazul unui pericol iminent.

 

Alege o geaca moto de calitate

Daca alegi sa achizitionezi produse de la un dealer autorizat, acesta iti va oferi un certificat de garantie si unul de originalitate pentru fiecare produs achizitionat.

Asadar, fie ca esti incepator si te afli in cautarea primului echipament moto, sau conduci deja si vrei sa iti faci o innoire a echipmentului vechi, expertii unui distribuitor creditat te vor astepta sa ii contactezi. Poti, de asemenea, sa ii vizitezi si in magazinul fizic, daca nu esti prieten foarte bun cu tehnologia!

 

Despre gecile moto

Un costum moto din piele dintr-o bucata ofera o protectie semnificativa impotriva zgarieturilor si chiar impactului, cu toate ca asta se aplica mai mult atunci cand esti pe o motocicleta sport decat atunci cand pilotezi un cruiser. Solutia pentru majoritatea motociclistilor este o geaca moto si, separat, o pereche de pantaloni.

O geaca din piele ofera o oarecare protectie – cu cat mai groasa pielea, cu atat mai bine iar asta este o zona unde pretul este corelat cu nivelul de protectie oferit. De asemenea, armura integrata in geaca precum insertiile sau intariturile te protejeaza in cazul unui accident. Gecile mai ieftine au protectii pentru coate. Cele de calitate superioara au protectii care se extind pana la nivelul incheieturii, oferind si mai multa protectie. Iar daca vrei o geaca omologata CE trebuie sa stii ca CE2 ofera de doua ori mai multa protectie decat CE1.

Membranele impermeabile sunt un alt factor de avut daca esti in cautarea unei geci moto. Gore-Tex ofera protectie extrema, in timp ce alte materiale te pot proteja in cazul unei ploi usoare. Daca vrei sa pilotezi des in ploaie cu averse, uita-te dupa geci cu protectii speciale pentru furtuna sau fermoare multiple care ofera o buna etansare si previn apa sa patrunda.

Nu comanda o geaca cu un numar mai mare gandindu-te ca vei purta mai multe straturi de haine pe sub ea – cel mai probabil armura va avea un joc si nu vei fi bine protejat. Comanda-ti o geaca moto pe masura ta!

O geaca moto este, asadar, rezistenta la apa, are fermoare rezistente la buzunare pentru a depozita in siguranta lucrurile valoroase. Mansetele de silicon la maneci atrag transpiratia si patreaza un mediu ambiental extrem de placut, indiferent ca alegi sa calatoresti pe timp ploios sau canicular. In general, orice geaca moto are un design mai lung in spate, pentru a te proteja in totalitate cat timp esti in pozitia de pedalat, plus o rezistenta deosebita la abraziune.