Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Un şofer teribilist a rupt podul, după o serie de drifturi

După ce Vocea Vâlcii a atras atenţia că pe străzile Râmnicului se fac drifturi ilegale, tinerii teribilişti transformând şoseaua într-un loc de joacă, iată că a avut loc şi primul accident. În noaptea de 14 spre 15 ianuarie, în jurul orei 01.40, un tânăr ce conducea un Jaguar a efectuat câteva manevre periculoase, învârtindu-se cu maşina în cercuri chiar pe podul de lângă Kaufland, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetul podului. Şoferul, Cătălin Nicu – 22 de ani, din Rm. Vâlcea, a fugit de la locul accidentului, lăsându-şi Jaguarul să balanseze pe marginea podului, aproape să cadă în prăpastie.
DSC 0032
La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii rutieri ai Biroului Rutier Vâlcea, care au plecat în urmărirea şoferului. „Din primele date pe care le avem şi din urmele lăsate la faţa locului, tânărul şofer se pare că a făcut drifturi pe şosea, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Imediat după accident el a părăsit locul faptei, însă l-am prins la scurt timp” – ne-a declarat şeful Biroului Rutier Vâlcea, comisar Cătălin Oprescu.
DSC 0044
Şoferul Cătălin Nicu a fost testat cu aparatul etilotest şi, surpriză, el se afla şi în stare de ebrietate, având o alcoolemie de 0,54 mg/l în aerul pur expirat. Tânărul teribilist s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice în stare de ebrietate şi fugă de la locul accidentului. Totodată, el a rămas pentru o bună perioadă şi fără permis de conducere.

DSC 0038DSC 0040