Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT STUPID: Un şofer beat a distrus spaţiul verde din faţa Prefecturii Vâlcea

Aflat într-o stare avansată de ebrietate, un tânăr şofer de 23 de ani a produs un accident rutier chiar în faţa Instituţiei Prefectului Vâlcea. incidentul s-a produs duminică dimineaţa, 12 octombrie a.c., în jurul orei 06.40, atunci când Alexandru Bucătaru a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei, şi a ieşit în afara părţii carosabile, distrugând spaţiul verde pe o porţiune de 25 de metri. Şoferul conducea un autoturism din direcţia sud – nord, iar accidentul l-a produs la intersecţia cu bulevardul Tudor Vladimirescu, din cauza vitezei şi a consumului de alcool.

Conducătorul auto Alexandru Bucătaru a fugit de la faţa locului, în momentul în care a văzut că a produs pagube materiale însemnate (copac smuls din pământ, stâlp de iluminare rupt, gazon şi flori deteriorate). Numai că, la un interval de aproximativ 30 de minute, şoferul a fost identificat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.