Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TÂLHĂRIE LA DĂEȘTI. Un bătrân a fost bătut şi deposedat de geanta cu bani

S-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, mai exact în data de 9 octombrie 2014, când un bătrân din localitatea Dăeşti a fost bătut în plină stradă şi deposedat de geanta de bani. Nicolae Dincă, de 70 de ani, a fost urmărit de la Râmnicu Vâlcea, încă de când s-a urcat în tren pentru a merge acasă. El avea o geantă asupra lui, în care pusese suma de 1.300 de lei, dar şi documentele personale.

Când a coborât din tren în staţia de la Dăeşti, bătrânul a fost abordat de Vasile Pătru, 42 de ani, din Roşiile, care l-a lovit cu pumnul în faţă şi i-a smuls geanta cu bani din mână. Trebuie menţionat faptul că tâlharul mai era însoţit de un bărbat, care a stat la pândă.

Infractorul şi complicele lui au plecat în fugă, ei lăsându-l pe bătrân căzut în stradă. La scurt timp, poliţiştii criminalişti au intrat pe fir, iar a doua zi tâlharul Vasile Pătru a fost prins pe raza localităţii Racoviţa şi arestat. Sâmbătă, 11 octombrie a.c., bărbatul a fost propus pentru arestare preventivă, instanţa de judecată a Tribunalului Vâlcea trimiţându-l după gratii pentru următoarele 30 de zile.