Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT MORTAL: O femeie şi-a pierdut viaţa la Stoeneşti. Printre victime se află şi o minoră

UPDATE: Şoferiţa, S. Andreea, de 39 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism din direcţia  Râmnicu Vâlcea – Tg. Jiu, la km 170+600 m, pe fondul oboselii, într-o curbă uşoară la stânga, a părăsit partea carosabilă către dreapta direcţiei de deplasare lovind  un cap de pod, după care s-a răsturnat pe spaţiul verde, ne informează printr-un comunicat de presă IPJ Vâlcea.

Pasagera din dreapta faţă, care a decedat, este Sandra I., de 65 de ani şi este mama şoferiţei, iar pasagera minoră rănită, în vârstă de 10 ani, este fiica acesteia.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

În urmă cu puţin timp a avut loc un grav accident de circulaţie pe DN67 – Stoeneşti, judeţul Vâlcea. Pe fondul oboselii şi neadaptării vitezei, o şoferiţă s-a răsturnat cu autovehiculul pe care îl conducea în afara părţii carosabile.

În accident a rezultat decesul pasagei din dreapta, o femeie în vârstă (peste 60 de ani) şi rănirea unei minore (pasageră pe scaunul din spatele vehiculului) şi a şoferiţei. În aceste momente,şoferiţa şi minorase află internate la Secţia UPU a Spitalului de Urgenţe Vâlcea.

Vom reveni cu amănunte.