Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT CUMPLIT la Bălceşti. Trei oameni au murit pe loc

TRAGEDIE. Şoferul se pare că suferea de epilepsie, iar accidentul s-ar fi produs pe fondul unei crize epileptice. Tocmai de aceea, şeful SPR Vâlcea, Florian Ioniţă, este decis să facă adrese către toţi medicii de familie din judeţ şi să ceară o statistică a şoferilor înregistraţi cu boli incompatibile cu calitatea de conducător auto.

Tragedie în localitatea Bălceşti în această dimineaţă. În jurul orei 07.30, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu 3 morţi. Conform ultimelor informaţii pe care le avem, se pare că şoferul unui Opel, într-o succesiune de curbe periculoase, nu a adaptat viteza şi a ieşit de pe carosabil, intrând într-un cap de pod. Impactul a fost unul extrem de puternic, pentru că din izbitură, maşina a fost proiectată în gardul şi garajul unei case. Totul s-a întâmplat în cartierul Guruneşti, din Bălceşti, mai exact pe strada 1 Decembrie.

Trei persoane din maşină au decedat pe loc, iar una a fost transportată în stare gravă la Spitalul Craiova. Din câte se pare, cei care au murit sunt Nicolae F. – 41 de ani, Adriana F. – 36 de ani şi Ana F. – 67 de ani.

Şoferul avea epilepsie

Tragedia s-a întâmplat dis-de-dimineaţă, la câteva sute de metri de locuinţa celor trei care au decedat. Din primele cercetări a reieşit că şoferul avea viteză mare, acul vitezometrului oprindu-se la 120 km/h în momentul impactului. Poliţiştii rutieri care au cercetat cazul susţin că nu a existat nicio urmă de frânare, semn că bărbatul aflat la volan nu a schiţat nici un gest pentru a împiedica accidentul. Acest lucru a ridicat mari semne de întrebare, iar verificările oamenilor legii au dus la concluzia că din cauze medicale s-ar fi produs accidentul. Mai ales că, şoferul, Nicolae F., era înregistrat la medicul de familia ca suferind de epilepsie. Tocmai de aceea se presupune că omul ar fi făcut o criză epileptică şi că i-a rămas piciorul blocat pe acceleraţie, în condiţiile în care medicul său susţine că a mai făcut o criză şi săptămâna trecute.