Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SEYTOUR, de 25 de ani vâlcenii merg în concediu cu noi!

Este una dintre cele mai serioase companii de turism din judeţul Vâlcea, iar în această perioadă sărbătoreşte 25 de ani de la deschidere. De-a lungul anilor, pachetele de vacanţă oferite de Seytour au fost întotdeauna pe gustul vâlcenilor, compania oferind numai turism de calitate. În rândurile de mai jos puteţi afla mai multe informaţii despre Seytour, dar şi despre angajaţii companiei.
SC SEYTOUR SRL a fost înfiinţată în anul 1990 la Râmnicu Vâlcea, un oraş cu 130.000 de locuitori, în mijlocul României. Compania are 3 agenţii de turism, bine poziţionate în centrul oraşului şi, de asemenea, case de schimb valutar. Unul dintre birouri este în Bucureşti, capitala României.
Compania are 20 de angajaţi cu studii de specialitate, 4 ghizi de călătorie şi desfăşoară activităţi interne şi internaţionale de turism, transport de persoane, emiterea şi vânzarea de bilete de avion, intermedieri şi vânzarea de poliţe de asigurare. Compania este apreciată pentru contracte de parteneriat cu firme din Polonia, Turcia, Slovenia, Croaţia, Austria, Germania, Italia, Spania, Franţa, Marea Britanie, Grecia, Tunisia, Malta etc.
SC SEYTOUR SRL a primit trofeul de aur „International Quality Crown Award London 2003″ pentru calitate şi excelenţă în turism. De asemenea, compania a primit Certificatul de Calitate „TQM – QC 100 Total Quality Management” din partea BUSINESS INITIATIVE DIRECTION cu sediul în Madrid.
Adrian Nacea, CEO-ul SC SEYTOUR SRL, absolvent al ASE Bucureşti, Facultatea de Alimentaţie Publică şi Turism, are 30 de ani de experienţă în turism, cunoscând 5 limbi de circulaţie internaţională. Este o persoană activă în mass-media, apărând de multe ori pe posturile naţionale de televiziune pentru interviuri, emisiuni despre turism, încercând, în orice moment, să promoveze România în afara ţării, precum şi pentru a aduce noi tendinţe în industrie. Adrian Nacea este membru fondator ANAT.
Miruna Nacea, directorul firmei din Râmnicu Vâlcea, o persoană tânără şi dinamică, este absolvent al Ulster University UK şi absolvent cu titlu de onoare al Institutului HTMi de turism şi hospitality din Elveţia, fiind, de asemenea, reprezentant al Unicef în Elveţia, organizând evenimente festive pentru strângerea de fonduri pentru copiii neajutoraţi.
S-a implicat mereu în foarte multe activităţi culturale şi de sprijinire a dezvoltării durabile a turismului.
Miruna Nacea este lector în cadrul centrului de formare profesională ANAT.
Răzvan Nacea, directorul firmei din Bucureşti, cu un bagaj mare de cunoştinţe teoretice şi practice dobândite în timpul anilor petrecuţi în străinătate, a reuşit să pună bazele primei companii din România specializate în turism medical, care îmbunătăţeşte vieţi prin intermedierea de servicii medicale, dentare şi chirurgie plastică în clinici şi spitale cu renume pe plan mondial.
Pentru a enumera doar câteva din datele biografice:

– MBA Program Queen Margaret University – UK and Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
– Post Graduate Diplomă în International Hotel and Tourism Management, Management Training Programme, HTMi Institute Switzerland
– IATA/ UFTAA Foundation & EBT Course Diploma from Montreal, achieving all the modules (IATA/ UFTAA General Knowledge, IATA/ UFTAA Air Fares and Ticketing, IATA/ UFTAA Electronic Booking Tools
– Cambridge International Diploma în Travel and Tourism
– IMC Fachhochschule Krems, Austria, Certificate for Management in Tourism and Leisure Industry
– IMC Fachhochschule Krems, Austria Gastronomy Diploma
– University of Applied Sciences Munchen Certificate in Top Management.
Compania este membru al ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism), UFTAA şi IATA, fiind membru fondator al ANAT. Domnul Adrian Nacea – CEO SEYTOUR, este membru al Consiliului Director ANAT.
În anul 2007 Seytour a ocupat locul I în topul firmelor din judeţul Vâlcea, iar în 2008 şi 2010 a ocupat Locul I în Top Afaceri România.