Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Papanași cu brânză dulce, cel mai îndrăgit desert de la Casa Românească Călimănești

Când ai poftă de un desert cu brânză, alege desertul nostru cel mai îndrăgit : papanași pufoși cu inimă de brânză dulce. Un final fericit pentru o masă la Casa Românească!
Daca ai ajuns in Călimănești, nu ai cum să ratezi crama/restaurant Casa Românească pentru a gusta cei mai buni și mai pufoși papanași din zonă. Papanașii cu brânză dulce reprezintî cel mai apreciat desert, cerut de majoritatea clienților noștri, mai ales cei străini.
Papanașii de la Casa Românească Călimănești sunt preparați cu măestrie de bucătarii noștri, care folosesc ingrediente proaspete, iar la final adaugă suflet din belșug. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, dă o fugă la Casa Românească și încearcă-i! Papilele tale gustative vor fi satisfăcute.
”Când vine vorba de papanasi cu brânză, sos de smântână și dulceață, nu pot să mă abțin indiferent că sunt prăjiți sau fierți. Ador acest desert servit fie cu dulceață, sos de vanilie sau ciocolată. Nu contează, să fie papanași!”, spune un client mulțumit.

Pe langa renumitii papanasi cu smantana si dulceata de casa, Casa Românească Călimănești mai pune la dispozitia clientilor mancaruri alese, consistente, autentice, la preturi imbatabile. Meniul zilei satisfice pana si cele mai sofisticate gusturi si preferinte in bucataria romaneasca, traditionala, dar si cea internationala.