Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nu se lasă de păcate! Un tânăr de 18 ani a revenit de două ori ca să fure

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea-Biroul Investigații Criminale au reținut un tânăr de 18 ani, bănuit de săvârșirea a două fapte de furt calificat, în Râmnicu Vâlcea.

Joi, 1 februarie a.c., polițiștii au reținut un tânăr, bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri, din locuința unui bărbat din Râmnicu Vâlcea. Tânărul de 18 ani ar fi pătruns prima dată în casa persoanei vătămate în perioada 23 aprilie-1 mai 2017, când ar fi sustras un televizor și mai multe sticle cu băuturi alcoolice, și din nou între 20 și 23 ianuarie a.c., când ar fi luat alt televizor, un cuptor cu microunde și aproximativ 10 sticle cu băuturi alcoolice, tânărul fiind ajutat de această dată de un alt bărbat, în prezent arestat.

Prejudiciul produs se ridică la 7.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate în cadrul dosarelor penale, polițiștii au reușit depistarea tânărului și reținerea acestuia pentru 24 de ore în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.