Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
adrian iovan 2

IMAGINI ŞOCANTE: Adrian Iovan prins în fiarele avionului şi plin de sânge. Mărturii de la faţa locului

Tragedia aviatică de luni seara a întristat o ţară întreagă. Acum încep să iasă la iveală o serie de detalii halucinante despre moartea celebrului pilot de 55 de ani, Adrian Iovan. Acesta pilota un avion medical ce transporta o echipă de medici de la Bucureşti la Oradea, fiind nevoit, din cauza condiţiilor meteo, să aterizeze forţat într-o zonă muntoasă de la limita judeţelor Alba şi Cluj. Impactul a fost unul puternic, doar cinci pasageri scăpând teferi, în timp ce pilotul şi o tânără studentă de la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti au murit din cauza rănilor şi a gerului.

Localnicii, care au sărit în ajutorul răniţilor, plecând pe munţi în căutarea răniţilor şi au ajuns primii. Acum, după ce au văzut cu ochii lor ce s-a întâmplat acolo, au început să povestească cu lux de amănunte modul în care a fost găsit trupul pilotului Adrian Iovan.

„În zona în care s-a prăbuşit avionul se ajunge doar pe picioare. Pilotul era prins acolo când am ajuns. Oricum era mort. Am ajuns cu medicul de la SMURD, s-a încercat resuscitarea, dar era deja mort. Avea sânge pe gură şi nu mai avea nimic de făcut. Era prins acolo, între fiare”, a spus luni seara un localnic la Antena 3.

adrian iovan 3adrian iovan 4

FOTO: citynews.ro