Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Idei pentru a-ți face propriile tradiții de Crăciun

De la decorarea pomului de Crăciun până la vizionarea de filme împreună, sezonul de sărbători este un moment magic de petrecut cu familia sau prietenii oferind unii altora cadouri și consumând cocktailuri festive. În plus, în Ajunul Crăciunului, multe companii oferă reduceri și lansează campanii precum promo Mr Bit pentru a-și face produsele și serviciile mai accesibile și pentru a înveseli pe toată lumea.

Cu toate acestea, dacă ai tradiții speciale de vacanță, îți vei face sărbătorile memorabile nu cu daruri, ci cu ceva mai valoros și mai semnificativ. Deci, ia-ți timp să te gândești la ceea ce este cu adevărat important pentru cei dragi și discutați. Cu toate acestea, dacă nu te poți gândi la nimic, avem câteva idei simple pentru tradițiile de Crăciun care vor face sezonul mai distractiv.

Proiectează o ținută pentru animalul tău de companie

Pisica sau câinele tău probabil nu vor fi fericiți purtând acest lucru, dar costumarea animalului tău de companie va ridica spiritele tuturor celor din jurul tău. Imaginează-ți câte fotografii distractive poți face cu animalul tău de companie îmbrăcat în haine festive. Cu toate acestea, ține un ochi pe câinele sau pisica ta tot timpul cât el sau ea este în costum.

Fă un om de zăpadă

Dorința de a ne simți din nou ca un copil trăiește probabil în noi toți. Una dintre cele mai bune modalități de a te distra cu familia și prietenii este să faci un om de zăpadă. În același timp, te poți juca cu bulgări de zăpadă cu copiii tăi. Pune o pălărie, eșarfă și mănuși pe omul de zăpadă pentru a face o mulțime de fotografii uimitoare.

Participă la ceremonia de aprindere a luminilor bradului de Crăciun

Deși nu toată lumea va putea participa la ceremonia de aprindere a luminilor bradului de Crăciun din New York, în multe țări există o tradiție de aprindere a luminilor bradului în piețele orașului. Deoarece ce evenimentul atrage atât de mulți oameni, poți experimenta atmosfera festivă, poți bea ciocolată caldă și te poți alătura cântării cântecelor împreună. 

Vizionează filme clasice de crăciun

Deoarece există atât de multe filme asociate cu Crăciunul, este ușor să creezi o atmosferă festivă începând maratonul de filme de Crăciun cu filme iconice. De la o poveste de Crăciun la Holiday Inn, există atât de multe filme pe care ar trebui să le vedeți din nou pentru a vă reuni întreaga familie.

Joacă jocuri de familie

Nu există nimic ca jocurile de masă pentru a-ți implica familia sau prietenii mai mult în sărbătorile de Crăciun. De la Monopol la Scuze! și Twister, există o mulțime de opțiuni uimitoare pentru a te face să râzi. De asemenea, poți inventa propriul joc. Chiar dacă regulile nu sunt elaborate, cu siguranță nu te vei plictisi în perioada festivă.