Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Puţini vâlceni au sărbătorit azi Ziua Independenţei de Stat a României

Triplă sărbătoare vineri, 9 mai 2014, autorităţile române sărbătorind împlinirea a 137 de ani de când România şi-a câştigat independenţa de stat, dar şi „Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite” şi „Ziua Europei”. Nici la Vâlcea nu a fost trecută cu vederea această triplă sărbătoare, însă nici nu s-a înghesuit prea multă lume să vină la manifestări.
2
Evenimentul a început cu ceremonia de arborare a drapelului României şi cel al Uniunii Europene, autorităţile mergând apoi la Monumentul Independenţei, acolo unde s-a ţinut o slujbă religioasă şi s-au depus coroane. Cea mai semnificativă absenţă a fost cea a preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea. Mai mult, mai trebuie remarcat să în afară de deputatul Aurel Vlădoiu, nici un alt parlamentar din Vâlcea nu s-a sinchisit să apară la eveniment, iar din partea liberalilor nu s-a depus nici măcar o coroană, fiind prezent doar vicepreşedintele CJ – Bogdan Pistol şi viceprimarul Eduard Vârlan.
3
Finalul ceremoniei a fost şi cel ce le-a plăcut cel mai mult elevilor aduşi de la orele de curs, atunci când a avut loc o paradă militară.

456789