Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: 3 poliţişti vâlceni au SALVAT viaţa unui şofer. L-au resuscitat până la sosirea ambulanţei

Trei poliţişti din Vâlcea au reuşit să salveze viaţa unui şofer căruia i se făcuse rău la volan. Alertaţi de soţia bărbatului, poliţiştii au reuşit să îl resusciteze cu succes, menţinându-l astfel în viaţă până la sosirea ambulanţei.

„Duminică seară, 1 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, colegii noștri, agent șef de poliție Bănică Gabriel, agent principal de poliție Turică Bogdan, din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești și agent de poliție Ciocârlan Ionuț, de la Postul de Poliție Păușești-Măglași, toți din cadrul I.P.J. Vâlcea, aflându-se în timpul serviciului, au observat o femeie care cerea ajutor, lângă un autoturism oprit pe marginea drumului.
Femeia le-a spus polițiștilor că soțului ei i s-a făcut rău la volan, nu mai respiră și nu are puls.
Cei trei polițiști l-au scos pe bărbat din autoturism și i-au aplicat mai multe manevre de resuscitare, pentru a-l ține în viață, până la sosirea ambulanței.
Bărbatul a fost transportat la spital, în stare stabilă, polițiștii ținând legătura cu medicul de gardă, pe care l-a înștiințat cu privire la simptomele bărbatului și manevrele pe care le-au efectuat.” se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.