Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FLOREA MIERLUȘ, forțat de DNA să iasă la pensie! VÂNCEA îi pregătește fanfara

Florea Mierluş, directorul executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea, iese la pensie. Deşi pentru unii acest eveniment este unul fericit, Mierluş pleacă din câmpul muncii cu tinicheaua DNA de coadă.
În data de 30 martie 2016, procurorii DNA au descins la biroul acestuia din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea, dar şi casa din Goranu şi apartamentul din centrul oraşului, fiind interesaţi de lucrările executate pe situaţii de urgenţă în mai multe localităţi din judeţul Vâlcea.

17 percheziţii DNA

Cu acea ocazie, au fost efectuate percheziții domiciliare în 17 locații, situate în municipiul București și județul Vâlcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.
Printre firmele de la care procurorii DNA au ridicat documente se numără şi Strabag, Govora SA, Alex Construct, Cazicom.
„Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie comise în perioada 2013- 2014.
În cursul zilei de 30 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații, situate în municipiul București și județul Vâlcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

Vâncea vine cu fanfara

Deşi auspiciile ieşirii la pensie a lui Mierluş nu îi sunt tocmai favorabile, el fiind vizat de ancheta de corupţie a procurorilor DNA, Ionel Vâncea, vice-preşedinte al Cartel Alfa, filiala Vâlcea, se gândeşte să facă din acest eveniment unul memorabil.
„Ştiu că domnului Mierluş nu prea îi arde de petreceri în această perioadă, însă m-am gândit că ar fi bine să punctăm cumva momentul ieşirii la pensie al dumnealui. În acest sens, vineri, 15 aprilie 2016, voi aduce o fanfară în faţa Consiliului Judeţean Vâlcea, care să-l însoţească pe domnul Mierluş”, ne-a declarat Ionel Vâncea.