Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook/Raliul-Sibiului.ro

Doi copiloți de la Raliul Sibiului, la spital, după un accident

Foto: facebook/Raliul-Sibiului.roDoi copiloți de la Raliul Sibiului se află la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, după ce au suferit răni ușoare în urma unei ciocniri pe traseu, în proba specială de noapte, spre stațiunea Păltiniș, în cadrul primei probe de la Curmătură.

Cei doi copiloţi de la Campionatul Naţional Dunlop 2, Anamaria Popa şi Cătălin Basa, nu au suferit rani grave, ei având câteva traumatisme de torace şi de gleznă.

Proba specială de noapte, în care a avut loc ciocnirea, a fost anulată de organizatori, deoarece drumul pe care a avut loc incidentul nu a fost eliberat în 20 de minute, aşa cum prevede regulamentul.

Raliul Sibiului se reia astăzi, cu 10 probe speciale, cu o lungime totală de 86,90 km. În premieră, Raliul Sibiului va avea loc și pe Transalpina.

„După ce au avut ghinion la prima Probă Specială din etapa de la Raliul Sibiului, cea de la Curmătură, copiloții echipajelor cu numerele de concurs 103 și 106, se simt bine și speră ca rezultatele investigațiilor medicale să nu îi țină departe de competiție. Copiloții ambelor echipaje, Anamaria Popa și Cătălin Basa au fost transportați la Secția de Primiri Urgențe din Cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu pentru mai multe investigații. Din fericire, aceștia au confirmat organizatorilor că starea lor nu este gravă. Atât Anamaria Popa, cât și Cătălin au suferit contuzii ușoare și își doresc să continue probele din a doua zi a Raliului Sibiului 2016, dacă starea mașinilor le va permite” au anunţat organizatorii Raliului Sibiu pe pagina lor oficială de facebook.