Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dezbatere CONAF la Vâlcea: Educația financiară, un „must have”

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, în parteneriat cu Confederația Națională pentru antreprenoriat feminin (C.O.N.A.F.) România, organizează luni, 11 aprilie, ora 11.30, la Colegiul Național “ Mircea cel Bătrân”- Rm. Vâlcea, dezbaterea cu tema << Educația financiară, un „must have”>>. La eveniment vor participa elevi și cadre didactice de la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân”- Rm. Vâlcea, Colegiul Național de Informatică “Matei Basarab”- Rm. Vâlcea, Colegiul Național “Alexandru Lahovari”- Rm. Vâlcea, Colegiul Economic – Rm. Vâlcea și Colegiul Energetic-Rm. Vâlcea, reprezentanți ai C.O.N.A.F. România și I.S.J. Vâlcea.
Cei 150 de elevi, care vor participa la dezbatere, au ocazia sa interactioneze in mod direct cu reprezentanti CONAF si sa afle informatii importante despre antreprenoriat si educatie financiara.
Din partea CONAF, la eveniment vor participa Cristina Chiriac, presedinte CONAF, Nicoleta Munteanu, vicepresedinte CONAF, Magda Popescu, presedinte CONAF Valcea.
În luna noiembrie a anului 2019, CONAF a încheiat un acord de parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, numit „Pactul pentru Educație Antreprenorială”.
Inspectoratul Judetean Scolar Valcea, reprezentat de Mihaela Andreianu, este primul inspectorat care a semnat acest parteneriat la nivel local.