Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Top 5 cele mai bune jocuri mobile din 2022

A stabili care sunt cele mai bune jocurile mobile din 2022 este o misiune extrem de dificilă, iar rezultatul unui subiectiv. Vorbim despre un proces care ar trebui să includă analiza a sute de mii de jocuri dezvoltate pentru iOS și Android și care ar trebui să acopere o perioadă o perioadă de câțiva ani.

Dacă cineva, care nu a mai utilizat un smartphone până acum, ar cere o listă cu cele mai bune jocuri din 2022, ce i-ați recomanda să instaleze? Putem spune că primele titluri care vă vin în minte sunt și cele mai bune pentru că sunt jucate de milioane de useri.

Ne uităm la acele jocuri importante, care definesc genul, care reprezintă ceva esențial pentru istoria jocurilor pentru smartphone-uri. De aici rezultă o adevărată compilație de cele mai mari hituri din App Store și Google Play.

Este important ca jocurile să fie încă active și grozave de jucat astăzi. De asemenea, lista de mai jos cuprinde un singur joc per serie, cu toate că pot exista mai multe jocuri bune pe același gen.

RAID: SHADOW LEGENDS este unul dintre jocurile aflate la mare căutare pentru utilizatorii de mobile. Într-adevăr, este destul de dificil să ignori un joc care arată atât de bine, cu o grafică 3D uimitoare și cu efecte care umplu ecranul și te însoțesc la fiecare misiune.

RUSH ROYALE: TOWER DEFENSE TD este un alt joc foarte popular și, să recunoaștem, foarte bun pentru mobile. Dacă vă plac jocurile de apărare a turnului, atunci cu siguranță ar trebui să încercați Rush Royale. Construiți o selecție de vrăjitori și războinici pentru a învinge hoardele inamice, deblocând tot timpul mai multe unități. Alegând o selecție diferită de personaje care să vă alcătuiască echipa, vă puteți cultiva propria strategie.

POKÉMON GO rămâne un titlu popular când vine vorba de jocuri pentru telefoane. Acest joc, apărut în 2016, a avut un mare succes în decursul anilor pentru că a combinat partea de joc cu realitatea augmentata si userii trebuiau să vâneze pokemonii pe străzile din oraș.

CALL OF DUTY: MOBIL este un joc foarte bun, iar acest lucru îl spun cei ce-l practică. Nici Android, nici iOS nu duc lipsă de shootere online de calitate, dar Call of Duty: Mobile este, fără îndoială, cel mai cuprinzător pachet din lot. Acest joc înglobează un shooter multiplayer elegant și un mod Battle Royale extins.

LEAGUE OF LEGENDS: WILD RIFT este regele. Alege-ți eroul și îmbarcați-vă într-o confruntare clasică de alergare 5v5 cu colegii voștri. Este remarcabil cum varianta de mobile imită atât de bine jocul original dedicat consolelor și PC-ului.

BONUS: Jocurile de noroc mobile care au cucerit lumea. Printre cele mai bune titluri, remarcăm jocuri din seria Pacanele 777, 40 Burning Hot, Golden Fish Tank 2 GigaBlox, Book of the Dead și multe altele.

Este de remarcat faptul că industria jocurilor pentru mobile a crescut foarte mult în ultimii ani, odată cu dezvoltarea noilor generații de telefoane inteligente, dar și cu o mai bună acoperire a internetului mobile. Astfel, aceste jocuri sunt mult mai ușor de accesat și practicat, indiferent de locul în care vă aflați. Putem spune că avem distracția în buzunar.