Acasă Eveniment BUDEȘTI: Primarul Vlădulescu premiază EXCELENȚA

BUDEȘTI: Primarul Vlădulescu premiază EXCELENȚA

Vineri, 26 iunie a.c., a fost o zi importantă pentru învățământul din localitatea Budești. Primarul Ion Vlădulescu și Consiliu Local au premiat elevii care au obținut cele mai bune rezultate la învățătură în anul școlar care tocmai s-a încheiat. Astfel, s-a decis premierea elevilor cu medii de la 10 până la 9. Au fost premiați 51 de elevi. Copiii care au primit premiul I au fost renumerați și cu suma de 700 de lei, cei care au primit premiul II suma de 500 de lei, pentru premiul III s-au oferit premii în valoare de 400 de lei, iar pentru mențiuni 300 de lei.
”În primul rând, vreau să mulțumesc cadrelor didactice, s-au implicat activ, dar și părinților care au fost alături de copiii lor. Deși situația nu a fost una prielnică procesului de învățământ, mai ales că în ultima perioadă orele s-a desfășurat on-line, atât profesorii, cât și elevii au făcut față cu brio provocărilor.
Sper ca noul an școlar să ne găsească într-o altă situație, cu elevii în bănci, și nu în fața calculatoarelor sau a tabletelor. Doar prin obținerea unor rezultate bune la școală, putem face performanță în viață. Încă de anul trecut, am început premierea elevilor cu cele mai bune medii și am de gând să continui această inițiativă. Vreau ca școala din Budești să ajungă printre cele mai bune școli din județul Vâlcea”, a fost mesajul primarului Ion Vlădulescu către elevi la festivitatea de premiere.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.