Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENŢIE! Pe drumurile din VÂLCEA se circulă în CONDIŢII DE IARNĂ (VIDEO)

Poliţiştii rutieri, prin Centrul InfoTrafic, anunţă că, în judeţul Vâlcea, se circulă în condiţii de iarnă pe mai multe şosele. Acest lucru se întâmplă din cauza zăpezii, care pe unele porţiuni de drum măsoară mai bine de doi centimetri.
Iată drumurile din Vâlcea unde traficul este îngreunat: DN7 de la Milcoiu (judeţul Vâlcea) până la limita cu judeţul Sibiu, DN 65C Ciocâltei – Horezu (Vâlcea), DN 64 Drăgăşani – Băile Olăneşti (Vâlcea), DN 67 Pietrari – Budeşti (Vâlcea).
În aceste condiţii, rutierii le atrag atenţia şoferilor că nu trebuie să plece la drum fără să se informeze despre condiţiile de drum şi cele meteorologice. Mai mult, maşina trebuie să fie echipată de iarnă, adică orice şofer trebuie să aibă în portbagajul maşinii o lopată, perie sau mătură, racletă, sac cu sare sau nisip, precum şi lanţuri pentru anvelope. De asemenea, şoferii trebuie să se asigure că au rezerve de combustibil, apă, hrană, haine groase, pături, medicamente, un telefon mobil de pe care să apeleze numărul 112 în caz de urgenţă, precum şi un încărcător sau o baterie de rezervă.
Foto: arhivă