Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Andrei, probabil cel mai bun hairstylist din Râmnicu Vâlcea

Schimbarea de look este o decizie importantă în viața oricărei femei și, în mod natural, tinzi să în îndrepți către un stilist care îți poate transforma visul în realitate.
Într-adevăr nu este ușor să-l găsești pe expertul pe care să-l lași să-și facă de cap cu părul tău pentru că, nu-i așa, nu este necesar ca stilistul să fie în trend cu noile tendințe sau să fie în stare să-ți vopsească părul chiar în nuanța pe care tu ai văzut-o la TV și ți-ai dorit-o atât de mult.
Un stilist profesionist și care-și iubește cu adevărat meseria din momentul în care clienta se așează pe scaun își dă seama ce i se potrivește perfect pentru tipul ei de păr.
Acest profesionist desăvârșit nu te măgulește inutil își spune adevărul în față și nu se teme să te contrazică cu argumente viabile. Mai mult, îi pasă de tine, de cât de mulțumită și fericită te va face rezultatul final.
Chiar dacă pare imposibil de găsit un hairstylist cu toate aceste calități, iată că noi l-am găsit. Este vorba despre Andrei Canciu și în rândurile de mai jos îți prezentăm și motivele pentru care nu ar trebui să ratezi o programare la Andrei, la salonul Glam Studio de pe strada Ferdinand, nr. 50 în zilele de Duminica si Luni.

Andrei Canciu este un stilist și educator cu experiență de peste 8 ani în domeniul barbering, coafor și culoare, iar din acest weekend îl puteți găsi și în Râmnicu Vâlcea în zilele de Dumnică și Luni.
De ce Andrei ?
Pentru că face cu pasiune și profesionalism meseria sa. Pornind de la premisa că „Frumusețea înseamnă educație” , Andrei a urmat o perioadă de ucenicie în topul celor mai bune saloane din Sibiu, urmând să participe la numeroase seminarii pentru perfecționare și dobândirea unor tehnici actuale de colorare. Este absolvent al Academiei Cătălin Lungu , pariticipant la Masterclass-ul Colour, organizat de Rolland Bolognia și alte numeroase seminarii si workshop-uri ,ultima diploma obținută fiind la Color Change-Go Blonde Academia final touch susținut de Andreea Babaioana.
Cu ce lucram ?
Lucram cu Alfaparf Milano și Nashi pentru că Alfaparf este o marcă multinațională fruntașă în ceea ce privește colorarea părului, îngrijirea acestuia, dar și în ceea ce privește produsele de styling profesionale, exclusiviste, iar Nashi Argan este un tratament care redă un aspect sanatos firului de păr uscat, nedisciplinat sau vopsit, formula sa unică înitărește firul de păr, conferă hidratare, este blând cu scalpul, redă strălucirea și protejează culoarea.
Unde ne găsiți ?
În urma unui parteneriat cu Glam Studio ne găsiți pe strada Ferdinand, nr. 50 în zilele de Duminica si Luni.
Pentru rezervări vă așteptăm la numărul de telefon 0722163509 .