Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vasile Boiangiu, candidatul PNL pentru primaria comunei Alunu

PNL Vâlcea l-a prezentat in data de 19 aprilie, in cadrul conferintei de presa sustinuta la sediul filialei, pe Vasile Boiangiu, drept candidatul PNL pentru primăria comunei Alunu.

Medic veterinar ca si profesie, dar si fost primar al comunei Alunu, liberalul Vasile Boiangiu, își propune să vină cu forțe proaspete si proiecte importante, astfel încât, locuitorii comunei sa ducă o viață mai bună.

Vasile Boiangiu precizează: „Doresc ca cetățenii din această țară si locuitorii mei din Alunu sa trăiască mai bine, sa fie mai fericiți, sa aibă condiții mai bune. (..)
Vreau sa fac un îndemn! Odată la 4 ani, aveți șansa să vă alegeți pe cei pe care sa va reprezinte! Pe data de 9 iunie 2024, vor fi alegerile locale, alegeri la care dvs aveți șansa să vă alegeți primarul localității, consilierii, președintele CJ, consilierii CJ.
Indemnul meu este urmatorul: VENIȚI LA VOT! (..).”

„De această dată vreau sa fiu primarul dvs. (..) Am mai fost primarul dvs în perioada 2004 -2016. (..).
Din 2016 până în prezent, comuna Alunu a stagnat. Era în plină evoluție când am lasat-o, cu posibilități de a se crea locuri de muncă printr-o fabrica de procesat fructe și legume care trebuia sa se facă la Alunu, și pe care a refuzat-o domnul primar actual, spunând ca nu dorește sa continue proiectele doctorului Boiangiu. Mai erau de făcut 3 lucruri : asfaltare, pe care o lăsasem pe ultimul loc (..), creare de locuri de muncă și înfrumusețare. În rest le-am făcut pe toate. (..).” – susține candidatul PNL pentru primaria comunei Alunu

„Obiectivul meu numărul 1, asfaltarea tuturor drumurilor din localitate. Vreau sa fac o comuna frumoasă! M-am născut acolo, trăiesc acolo, eu, soția mea, copiii mei, familia mea și toți colegii și oamenii la care țin. Vreau sa o fac minunată pentru niște oameni minunati! Vreau sa o pun la loc de cinste pe harta județului Vâlcea.
Obiectivele mele nu sunt foarte mărețe pentru ca am destula experiență încât să nu vin sa le spun oamenilor minciuni și lucruri pe care nu le pot realiza. Voi face lucruri pe care le pot realiza, și când spun ca le voi face, eu le voi face, pentru ca vreau sa le fac, pentru ca știu sa le fac și pentru ca pot sa le fac.”
Asadar, Vasile Boiangiu, iubitor de țară si frumos, isi doreste sa schimbe fața comunei, hotarat sa își duca la bun sfarsit proiectele pe care le consideră esentiale, in scopul sau.
„În primul rand, vreau sa asfaltez întreaga localitate Alunu. Fiecare uliță și fiecare cătun vreau sa fie asfaltat, vreau sa fie cu rigole, cu șanțuri. Vreau sa fie alei pietonale în toată localitatea, flori și pomi peste tot, sa ne bucurăm. (..).” susține liberalul.

„Țara această are nevoie de foarte multe lucruri, dar în primul rand are nevoie de oameni care sa o conducă, de oameni care sa o iubească și de oameni care sa fie devotați semenilor lor. Eu sunt această persoană! Sunt convins ca locuitorii din comuna Alunu se vor gândi în 9 iunie, atunci când vor merge sa voteze. (..)
Ma consider cel mai bun dintre actualii candidați. (..)
Vom castiga aceste alegeri si vom fi in slujba comunei Alunu si a locuitorilor, pentru ca ei sunt importanți pentru noi. „- precizează Vasile Boiangiu, încrezător ca acest mandat va fi câștigat de el, pentru a reusi sa continue tot ceea ce și-a propus, în procesul de dezvoltare si înfrumusețare a comunei Alunu.