Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ana Maria Mardale, candidatul PNL pentru primaria comunei Voineasa. Proiecte de anvergură.

În cadrul conferinței de presă susținută la sediul PNL Vâlcea, in data de 19 aprilie, Ana Maria Mardale, a fost desemnată candidatul PNL pentru primăria Voineasa.

Fire puternică si ambițioasă, Ana Maria Mardale consideră ca este pregătită pentru această luptă, iar odata ce va câștiga aceste alegeri, va încerca sa ducă la finalizare toate proiectele necesare pentru ca statiunea Voineasa sa fie un punct turistic important pe harta tarii.

” Am demonstrat ca pot fi si pot face multe, puterea de munca și efortul mă caracterizează, am demonstrat acest lucru. (..).
Aș dori sa am consultări privind identificarea strictă a problemelor cu care se confruntă localitatea în care trăiesc. Și as vrea sa fie un program real și realizabil, deoarece oamenii nu mai acceptă să fie amăgiți.
Eu, Ana Maria Mardale, susțin ca este nevoie de o viziune și de o administrație de dreapta, la Primăria Voineasa, care sa își canalizeze eforturile în atragerea de fonduri europene și investitori. (..).”

Așadar, liberalul Ana Maria Mardale isi propune ca pe lista celor mai importante proiecte pentru Voineasa sa fie urmatoarele, asa cum și precieaza: „modernizarea blocurilor de locuințe din localitate, prin alinierea lor la standardele de eficienta energetică, izolare termică, anvelopare, precum și reabilitarea zonelor pietonale și a trotuarelor din vecinătatea acestora.
De asemenea, as dori sa se construiască locuri de parcare pentru autoturisme și pentru a se ajusta spațiile verzi din proximitatea acestora.”
Ca și investiții, Ana Mardale, vine în fața alegatorilor cu următoarele: „achiziția unei autoutilitare tip microbuz pentru transportul elevilor și al profesorilor de la domiciliu la scoala și invers, precum și utilizarea acestui microbuz pentru alte evenimente care necesită transportul unui număr mare de persoane, de ex: nunti, botezuri, excursii, etc.
Inițierea unui dialog cu reprezentanții societăților comerciale de distribuție carburanți, în vederea înființării pe raza localității a unei stații tip PECO de suprafață. Da, este trist, nu avem o stație peco. De la Gura Lotrului pana la Petroșani, nu exista.
Reabilitarea termica a dispensarului în localitate- arată deplorabil, asta este realitatea cu care ne confruntăm.
Extinderea rețelei de canalizare și de epurare a apelor menajere din toată localitatea.
Extinderea și dezvoltarea rețelei de alimentare cu apa potabilă pe toată raza teritorială a localității.
Modernizarea sistemului de iluminat public.
Modernizarea drumurilor publice, reabilitare pavaje pietonale, străzi, trotuare precum și amenajare de noi locuri de parcare pentru autoturisme și autoutilitare.
Extindere reabilitare de modernizare Cămin Cultural, inclusiv bucătărie, in vederea organizării de evenimente. Nu avem un Cămin Cultural adecvat, spre regretul meu și al tuturor locuitorilor. Nu ai unde sa organizezi Niciun fel de eveniment. A rămas doar denumirea de stațiune, nu avem un restaurant, nu avem mai nimic. Singurul restaurant pe perioada aceasta va spun ca este închis, angajații fiind în șomaj. (..).

Realizarea unui parteneriat cu APELE ROMÂNE, privind regularizarea râului Lotru și afluențiilor majori ai acestuia pe toată raza localității.
Promovarea turismului.
Elaborarea unei cărți de prezentare a localității și includerea localității în traseele zonale.
Crearea unor spatii turistice pentru turiști. Spatii de agrement pentru piste de biciclete, pe ruta VOINEȘIȚA-VALEA MĂCEȘULUI.
Programe sociale pentru persoanele defavorizate.
Organizarea zilelor localității pentru toți cetățenii. (..) Promovarea culturii și a valorilor locale. (..)” – precizează candidatul pentru funcția de primar pentru Voineasa.

„În mandatul meu îmi propun următoarele fapte: administrația locala, primăria cât și consiliul local vor conlucra pentru a crea o oferta investițională atractivă, oferind facilități pentru atragerea de investitori și investiții, prin scutiri de taxe și impozite în temeiul legii, pentru a crea noi locuri de muncă și pentru dezvoltarea unor activități cu specific productiv. (..).”

Ana Maria Mardale a câștigat încrederea liberalilor, pe care o susțin în această campanie electorală, întrucât sunt siguri ca statiunea Voineasa va deveni un punct turistic important pe harta țării, sub conducerea unui om respinsabil, cu viziuni noi.