Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un puşcăriaş conduce România din celula de la Rahova

Motto: “Cei tineri trag pe nas, îşi bagă în venă, beau până latră, cei bătrâni, care nu au bani şi nu mai au nici vârsta pentru asta, ce să facă? Trag pe nas Antena în colectiv” – CTP

Scandalul generat de evacuarea Antenelor din sediul de la Băneasa, în contextul recuperării prejudiciului din dosarul ICA, încă nu şi-a stins ecourile. Trepanaţii ţării continuă să creadă minciunile vedetelor de la posturile tv ale lui Voiculescu şi nu au astâmpăr. Atât de puternice se cred Antenele, încât au sentimentul că pot rescrie regulile sociale după cum le înțeleg ele. În ciorba asta mizeră declanşată de răspopitul Mihai Gâdea au fost implicate şi instituţii precum Senatul, Guvernul, CNA, Avocatul Poporului, CSM şi chiar Preşedinţia.

Protestul jurnaliștilor de la trustul Intact, aflați în plin scandal cu ANAF, a reușit să adune câteva mii de pensionari în Piața Constituției. Acei pensionari care au pus umărul, votând PSD-ul, la distrugerea țării. Mafioții PSD-iști au furat în România sub scutul aberației “noi reprezentăm poporul”. De fapt, poporul reprezentat de ei era format majoritar din pensionari, uşor analfabeți, țigani infractori, plus alți șmecherași, ce s-au prins repede că pot trăi bine de pe urma lipsei de creier a celor de mai sus. În loc să-și educe nepoții, pensionarii din România iau 5 lei de la Voiculescu și se țin de mitinguri prin care au adus România definitiv sub tutela Mafiei.

Culmea absurdului și spălării de creiere marca Antena 3 a fost întâmplarea de la miting când s-a scandat “Jos Băsescu”. Băsescu nu mai este demult la putere. Trebuie să fii prost sau angajat Antena 3 încât să nu înţelegi că ANAF a procedat absolut legal în chestiunea recuperării, la fel cum trebuie să fii din nou prost încât să nu observi că libertatea de exprimare nu are nicio legătură cu recuperarea unui prejudiciu și nici licența de emisie cu sediul. Președintele României s-a amestecat şi el în scandal. S-a amestecat într-un litigiu al unei televiziuni private periclitând și influențând acțiunile unei instituții a statului aflată în subordinea unui guvern pe care pretinde că îl susține. Cam grav. Pentru că oamenii care l-au făcut pe Iohannis președinte au sperat că el va veghea la buna funcționare a instituțiilor statului.

Iohannis a făcut exact ceea ce i-a reproșat lui Băsescu. Amestecul în bunul mers al instituțiilor statului. Singura diferență e tabăra. Iohannis, când a apărat Antena 3, a făcut-o pe deplin conștient, nu a dat o declarație la înghesuială. Administrația prezidențială a avut o înțelegere cu Antena 3 ca Iohannis să dea acea declarație de susținere. A fost ceva planificat și bine gândit. Deci, regretele ulterioare sunt gargară ieftină. Pe individul care i-a scris declarația presedintelui (Dan Mihalache), prin care călca în picioare statul de drept, trebuie să îl dea afară. Mihalache i-a dus textul direct de la Gâdea, a trecut pe la Voiculescu pentru aprobare, apoi a venit la Casa Albă cu textu-n dinţi. Toţi s-au prins.

Mi-aş fi dorit ca Iohannis să evite calificativul de „Premier de la Grivco” şi să îmbrace haina de Preşedinte al României. Din păcate, se pare că această haină este prea mare pentru umerii lui. A preferat să pună la îndoială aplicarea unei decizii definitive de justiţie în cazul Antena 3 decât să se intereseze de moartea unor bebeluşi nevinovaţi, victime ale unui sistem sanitar aflat în stare de colaps. Iar în această cursă a punerii la zid a Justiţiei s-a aliat cu Senatul şi cu Avocatul Poporului care doar interesele Poporului nu le apără.

P.S. Gata! Am văzut cum a eşuat penibil marele miting. Am văzut cum Gâdea, Ciuvică și Badea, şi alţi lătrăi au distrus propaganda băsistă. Gata! Datorită jurnaliştilor liberi, de mâine naţiunea va reveni la normal. Lumea se întoarce liniştită la muncă, politicienii la furat, iar organizaţiile criminale precum DNA, ANAF, SRI, şi altele ca ele vor fi desfiinţate. Ce rost are să le mai ţinem degeaba, dacă oricum munca lor o poate face Antena 3? Justiţie, economie, informaţii. Se pricep jurnaliştii lui Voiculescu la tot. Prestația teatrală a jurnalistei Dana Grecu a impresionat până la lacrimi juriul, care fără să mai stea pe gânduri a decis noul câștigător al Oscarului. Se pare că demonstrația de umilință și slugărnicie, combinată cu multă prostie și talent de manipularea a Danei Grecu, a reprezentat cheia succesului, care a adus un nou trofeu în palmaresul televiziunii neafiliate ANAF.