Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Conjuraţia imbecililor

Preşedintele Traian Băsescu a învins o nouă mârşăvie a monstruoasei coaliţii compusă, în majoritate, din pleava societăţii româneşti: delapidatori, securişti, turnători ai fostei securităţi, plagiatori demonstraţi, infractori de drept comun ascunşi în parlament sub fusta imunităţii anti-constituţionale (se încalcă principiul: legea este egală pentru toţi), posibili criminali încă nedemonstraţi (cazul Panait), indivizi duşmani ai democraţiei care vor să încalece independenţa justiţiei, calomniatori de maidan etc., etc. Minciunile și calomniile, deși demontate în spațiul public – să ne aducem aminte de „Băsescu, traficantul de arme”, „Băsescu, eliberatorul lui Hayssam” -, nici nu i-au discreditat, nici nu le-au tăiat din avânt uslamiştilor.

Ultima izbândă, cea prin care Voiculescu, Roșca Stănescu și probabil câțiva alții au încercat să-l implice pe președinte într-un scandal de spălare de bani și de finanțare ilegală a campaniei din 2004 a depășit însă limitele, căzând în Codul Penal. Pare că face parte, așa cum a spus și Traian Băsescu, dintr-un plan mai amplu, fără discuție moșit în laboratoarele lui Felix Voiculescu. Documentele false (depuse și la parchet) provin de la «Facias», fundație – anexă a lui Voiculescu. Directorul executiv al „Facias”, Oana Florea, este vicepreședinte PC, filiala București, Ovidiu Raețchi, deputat PC, a fost și director „Facias”, iar Răzvan Zamfir, director de comunicare la fundație, este membru PC. Puțin probabil ca falsificatorul de documente să se afle în zona asta, dar aici e treaba procurorilor.

Nu e exclus ca Ponta să se mai ralieze odată la manevrele lui Voiculescu. Guvernul îşi demonstrează inabilitatea de a guverna datorită incompetenţei primului ministru. Parlamentul nu este în stare să producă legi în acord cu Constituţia, motiv pentru care sunt trimise la CCR, iar Ponta conduce ţara prin OUG, pentru a putea scurt-circuita procesul democratic şi a evita legalitatea. Atât Parlamentul cât şi Guvernul sunt în mâna lui Ponta. Dacă Preşedintele ar mai fi suspendat odată, Ponta ar putea acapara dintr-o singură mişcare şi Preşedinţia şi Justiţia. Cu nimeni în ţară care să se opună dictaturii Ponta (pentru ca să fim sinceri, trăim o dictatură Ponta) acesta va putea fi declarat şi împărat. Nimeni şi nimic nu-l va mai putea opri. În cazul acuzării preşedintelui cu documente şi fapte false, este pentru prima oară când murdăria securistică este demontată chiar de instituții ale statului, Parchet și Oficiul pentru Prevenirea Spălării Banilor, și nu doar de presă. Ceea ce spune multe.

Să punem acest episod în relație cu declarațiile de acum niște luni ale lui George Maior, șeful SRI, care a dat, în premieră, un avertisment dur foștilor securiști. Complotul Roşca Stănescu a fost orchestrat! Roşca Stănescu va fi exclus din PNL, aşa cum a promis Antonescu şi, dacă este bărbat politic, va trebui să renunţe la imunitate pentru a lăsa liberă justiţia să-şi spună cuvântul, aşa cum a promis el însuşi. A căzut singur în propria plasă! Planurile lui Ponta se vor nărui brusc după ieşirea din iarnă şi intrarea în nenorocirile de primăvară. Electoratul captiv, socialist, al lui Ponta nu este suficient de mare ca să îi asigure perenitatea, sau la guvernare, sau la preşedinţie. Uitaţi-vă la valul de indignare şi revoltă francez împotriva lui Hollande! Luaţi aminte, la noi va fi la fel, doar că va fi mai agresiv şi brutal. Iar Antonescu va plăti şi el aceeaşi factură: este complicele lui Ponta în planul „jos Băsescu”, că altceva nu au nici în cap nici, în conştiinţă.