Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: twitter.com

UNILEVER reacţionează la “Knorr cu viermi”

Foto: twitter.comÎn urma articolului cu titlul “DEZGUSTĂTOR: Knorr cu viermi (FOTO)”, apărut în data de 5 octombrie a.c. în ediţia on-line a ziarului nostru, în care preluam dintr-o postare de pe facebook, Unilever a reacţionat prompt trimiţându-ne rezultatele celor semnalate de noi. Reamintim că printr-o postare pe facebook, o utilizatoare a distribuit poze cu produsul Knorr Cub Găina, în care a găsit viermi.

Iată ce ne ne-a comunicat Unilever: „Imediat ce am aflat despre această situaţie, am demarat investigaţiile, potrivit procedurilor interne. Fotografiile au permis identificarea numărului de lot, astfel că ştim cu exactitate că acest produs a plecat din depozitele Unilever în luna mai şi a fost livrat către supermarketurile Penny în perioada 29.05. – 22.06.2015. Unilever nu a livrat acest produs direct către supermarketul Penny Zimnicea.

Am contactat imediat fabrica pentru verificarea produselor păstrate ca şi contraprobe. Rezultatele testelor de laborator au arătat că produsele nu prezintă modificări în ceea ce priveşte respectarea reţetei de producţie şi că acestea nu prezintă urmă de infestare, fiind, aşadar, sigure pentru consum.

Compania noastră are reguli foarte stricte în ce priveşte calitatea şi siguranţa produselor şi monitorizăm în mod constant aplicarea procedurilor interne, de-a lungul întregului lanţ de producţie. Produsul «Knorr Cub Găină» a fost distribuit şi către alţi parteneri ai companiei şi nu am avut nicio sesizare referitoarea la infestarea produsului, de aceea credem că acesta este un caz izolat. Infestarea s-a produs, cel mai probabil, pe lanţul de depozitare şi distribuţie, după momentul livrării de către compania noastră.

Deoarece nu avem mai multe informaţii referitoare la data achiziţionării produsului şi la depozitarea acestuia de către consumatoare, nu putem şti cu exactitate în ce moment, de la predarea produsului de către compania Unilever şi până la semnalarea situaţiei de către consumatoare s-a produs infestarea”.