Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ROMEO RĂDULESCU crede că GORUN poate candida la Primăria RÂMNICU VÂLCEA

Deputatul independent Romeo Rădulescu a comentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, procentele care s-au vehiculat în spaţiul public din sondajul de opinie, realizat la comanda PNL Vâlcea. În opinia deputatului sondajul este unul mincinos, „menit doar să manipuleze opinia publică”. Mai mult, deputatul crede că şi Vasile Gorun îndeplineşte condiţiile de a candida la Primăria Râmnicu Vâlcea.

„Ceea ce se întâmplă de o săptămână de zile în judeţul Vâlcea trebuie discutat, mai ales despre ipocrizia unor oameni, pe care trebuie să o cunoască şi alegătorii. Joi şi vineri, săptămâna trecută, a circulat în spaţiul public un sondaj de opinie al PNL, un sondaj care, de fapt, este o minciună ordinară, menită doar să manipuleze opinia publică.

După cum ştiţi, cei care au plătit pentru sondaj, care au dat aproximativ 1.000 lei, au primit cu totul alte date, care s-au vehiculat în spaţiul public.

Oricine poate să justifice o decizie politică pe baza unor sondaje. Cred că şi Gorun, îmi cer scuze faţă de el, că nu cred că e cazul, putea fi în sondaj. Cred că era în avantaj… Are doar o condamnare şi cred că putea să candideze din partea unui partid şi sigur nu ar avea nicio problemă de moralitate.

E jignitor să spui că râmnicenii cred că un infractor poate pune oraşul pe picioare. Refuz să cred că un personaj cu două condamnări e demn de încrederea râmnicenilor, aşa cum afirmă cei din PNL”, a declarat Romeo Rădulescu.

PNL a susţinut doar infractori la Primăria Râmnicu Vâlcea

De asemenea, deputatul Romeo Rădulescu, care a crezut că el va fi candidatul PNL pentru primăria Râmnicu Vâlcea, acuză liderii PNL de limbaj dublu, susţinând că până acum la Râmnicu Vâlcea aceştia au mizat doar pe candidaţi care ulterior au avut probleme cu legea. Mai mult, Romeo Rădulescu, pe parcursul discursului său face referire la un infractor, care este candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea, însă nu îi pronunţă numele: Mircia Gutău. Probabil de teamă vreunui proces de calomnie.

„Vreau să-mi aduc aminte de acum trei ani de zile când liderii PNL de la centru, au venit la Vâlcea la marea lansare şi ne propuneau cel mai cinstit primar: Emilian Frâncu. Acesta a reuşit o performanţă foarte tare: nu a trecut un de zile de când era primar şi a ajuns în puşcărie. Cel propus acum, a reuşit să stea primar doi ani de zile până să ajungă în puşcărie.

Acum PNL ne propune pentru Primăria Râmnicu Vâlcea un infractor. Dacă vine Frâncu din puşcărie şi solicită să candideze, pentru că şi-a ispăşit pedeapsa şi crede ă e mai bun, poate PNL-ul de la Vâlcea să-l propună? NU are decât o condamnare… Vom vedea.

Liberalii se bat în piept cu lupta împotriva corupţiei, şi, în numele integrităţii, îi exclud din partid pe cei condamnaţi penal. Şi pentru acest lucru au modificat statutul”, a mai adăugat deputatul Rădulescu.