Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: desteptarea.ro

Duminică, o nouă extragere la LOTERIA BONURILOR

Foto: desteptarea.roDuminică, 20 septembrie, de la ora 17:15, va avea loc o nouă extragere la Loteria fiscală pentru bonurile emise în luna august. Fondul de premiere va fi tot de un milion de lei, cu cel mult 100 de premii acordate, conform comunicatului transmis de Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

Duminică va fi prima etapă de selecţie. Această etapă constă în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17:15, va fi publică şi va fi transmisă, în direct.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

La extragere vor participa toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 august, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.