Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto facebook

De unde cumpărăm bunătăți italienești? De la SuperMercato

foto facebook

Paste, cafea, ulei de măsline, condimente, dulciuri, sosuri, produse bio sau de curățenie, oțet balsamic sau vinuri sunt doar câteva dintre bunătățile italienești pe care le poti găsi și în magazinele din România. În lanţul de magazine SuperMercato găseşti produse de calitate superioară italiană pe care nu le întâlnești în alte reţele.
Mulţi români întorşi din Italia sunt bucuroşi să găsească la ei în ţară produsele cu care sunt obişnuiţi în ţara care i-a adoptat. Iar mulți dintre clienții lanţului de magazine SuperMercato sunt chiar români care au locuit în Italia și au folosit aceste produse acolo, iar acum le face plăcere să le regăsească și pe meleagurile natale.
În prezent, brandul Supermercato are în România 17 magazine cu produse autentice din Italia, de la detergenți până la sucuri și mâncare, toate de un real succes. Și asta datorită și faptului că multe analize de laborator făcute în mai multe state europene au demonstrat că sunt deosebiri de calitate în compoziția și aspectele produselor vândute în Vestul Europei față de cele vândute în Est.
SuperMercato este un format de magazin în care se găsesc câteva din cele mai cunoscute branduri din Italia, atât din segmentul food, cât şi non food. Într-un top al celor mai bine vândute produse din categoria food se numără pastele fainoase şi sosurile, conservele de ton, dulciurile şi snack-urile, iar în categoria non food regăsim detergenţii şi balsamul de rufe, produsele de îngrijire personală (şampon, balsam), produsele degresante.
De asemenea, foarte mulţi clienţi caută în magazinele SuperMercato produse proaspete, respectiv mozzarella, parmezan, prosciutto crudo, salamuri, produse pe care echipa managerială de la SuperMercato intenționează să le aducă în curând pe rafturile celor 17 magazine.
Produsele italieneşti pot fi cumpărate din magazinele fizice SuperMercato sau on-line, pe site-ul www.supermercato.ro, unde puteţi găsi produse multe şi variate la preţuri convenabile pentru toate buzunarele. 

De asemenea, dacă urmăriţi ofertele zilnice postate pe Facebook, pe pagina oficială SuperMercato https://www.facebook.com/SuperMercatoRomania/, puteţi chiar să faceţi o super afacere.