Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cum să primești un credit doar cu buletinul? Best Credit IFN: „Obținerea unui credit de la IFN-uri este mai facilă decât de la o bancă”

Reprezentanții instituțiilor financiare nebancare spun că numărul solicitărilor pentru acordarea de credite este în creștere, inclusiv în zona județului Vâlcea, în condițiile crizei economice provocate de pandemie.

Acordarea unui credit de la instituțiile financiare nebancare se face mult mai ușor spre deosebire de creditele obținute prin intermediul băncilor. Tocmai de aceea, în condițiile în care veniturile le pot fi afectate, mulți oameni aleg să ia un credit pentru a-și finanța nevoile personale curente.
„Observăm o creștere a numărului de cereri în ultima perioadă și estimările noastre ne indică faptul că numărul celor care au nevoie de un credit în perioada următoare este pe un trend ascendent. Condițiile de creditare sunt mai relaxate, instituțiile nebancare acordă în această perioadă credit mult mai ușor decât băncile”, spune Lavinia Ungureanu, directorul general al Best Credit IFN.
Motivul cel mai frecvent pentru care oamenii aleg să solicite un credit este reprezentat de scăderea veniturilor personale și posibilitatea relativ ușoară de a accesa banii, doar cu buletinul.

„Cei mai mulți dintre clienții noștri aleg să apeleze la un credit pentru a acoperi cheltuielile de zi cu zi, să compenseze diminuarea veniturilor. De cele mai multe ori creditele sunt pe termen scurt, undeva între 12 și 18 luni, maxim până în doi ani”, mai spune Lavinia Ungureanu, director general al Best Credit IFN.
Cei interesați pot aplica pentru un credit on-line, fără munți de acte, doar cu ajutorul buletinului, direct din confortul casei si pot primi banii în maximum 24 de ore.
Persoanele care doresc să obțină un credit on-line rapid pot găsi mai multe detalii sau pot aplica urmărind acest link