Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL! Copil bătut în microbuzul școlar, de față cu alți copii, de tatăl unui alt coleg

Un bărbat din judeţul Vâlcea este cercetat penal pentru loviri sau alte violenţe după ce ar fi agresat un băiat în vârstă de 13 ani, într-un microbuz şcolar. Agresorul ar fi recurs la violenţă după ce copilul a avut o neînţelegere cu fiul său. Incidentul s-a produs, marţi, în comuna Laloşu din județul Vâlcea şi a fost anunţat la Secţia 10 Poliţie Rurală Măciuca de către tatăl băiatului agresat. Când au ajuns poliţiştii la locul indicat, copilul încă prezenta urme ale violenţei.

„În urma deplasării la faţa locului, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, minorul prezentând la nivelul obrazului stâng o roşeaţă, susţinând că i-a fost produsă de bărbatul de 42 de ani, în timp ce se afla în microbuzul şcolar al comunei Laloșu. Motivul ar fi o neînţelegere între copilul de 13 ani şi fiul barbatului de 42 de ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţene Vâlcea.

Povestea a pornit de la o ceartă care a avut loc între doi elevi care se întorceau acasă cu microbuzul şcolar. Unul dintre ei i-a atras atenţia altuia să nu mănânce seminţe că face mizerie. A urmat un schimb de replici în contradictoriu, copiii au început să se înjure şi să se îmbrâncească. Când microbuzul şcolar a ajuns în dreptul casei copilului care i-a cerut colegului să nu facă mizerie în vehicul, acesta l-a rugat pe şofer să oprească şi să aştepte până vine tatăl său.

Părintele a urcat nervos în microbuz şi fără alte cuvinte, sub privirile terifiate ale celorlalţi opt copii care se mai aflau în vehicul, dar şi impasibile ale şoferului, l-a luat la bătaie pe elevul cu care se certase fiul său. „L-a lovit cu pumnii şi palmele”, ne-a declarat, printre altele, părintele victimei. În urma acestui incident, părinţii băiatului agresat au mers la şcoală, unde au aflat că nimeni nu sesizase între timp incidentul la 112, ci doar fusese chemat poliţistul de sector la o discuţie cu directoarea şcolii. Tatăl victimei a fost cel care a apelat numărul de urgenţă 112.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea au confirmat că în urma acestui incident s-a deschis un dosar de urmărire penală.

Agresorul este fostul viceprimar al comunei Laloşu. Am mai aflat că între cei doi copii a mai existat, în urmă cu un an, un episod de violenţă verbală, care a fost soluţionat la vremea respectivă pe cale paşnică de către tatăl victimei. Acesta a aflat după câteva zile ce s-a întâmplat, precum şi faptul că fiului său i-a fost teamă să se mai ducă la şcoală câteva zile, pretextând o răceală, după o ceartă cu acelaşi coleg.

SURSA: adevarul.ro