Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cu noua investiție din Vâlcea, Carmistin va ajunge la 1800 de locuri de muncă în județ

Odată cu noile proiecte demarate în județul Vâlcea, Grupul Carmistin aduce noi oportunități pentru regiune. Mai precis, investițiile realizate nu doar vor consolida capacitățile companiei în industria agricolă, ci vor și aduce beneficii considerabile forței de muncă locale.

Datorită proiectelor de investiții demarate, numărul angajaților Carmistin din județ va cunoaște o ascensiune impresionantă, trecând de la 1.148 în 2022 la aproape 1.800 până la finalul anului 2023. Această expansiune rapidă a forței de muncă reprezintă un semn al angajamentului companiei Carmistin față de dezvoltarea regională și de sprijinirea comunității din județul Vâlcea.

Cu fiecare nouă investiție, Iustin Paraschiv și echipa sa aduc în realitate o viziune ambițioasă, deschizând oportunități de dezvoltare și creare de locuri de muncă pentru locuitorii județului și nu numai.

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, a investit 10 milioane de euro într-o bază modernă de depozitare cereale la Băbeni, Vâlcea

Grupul Carmistin, într-un efort continuu de extindere și inovare în industria agricolă, a inaugurat recent cea mai modernă bază de silozuri din sudul României, în localitatea Băbeni, județul Vâlcea.

Cu o capacitate totală de 50.000 de tone și o capacitate de preluare și transport de 200 de tone pe oră, această bază reprezintă un adevărat pilon în asigurarea necesarului de cereale și furaje pentru fermierii din zonă.

Integrată în fabrica de nutrețuri combinate a companiei, această bază contribuie la optimizarea proceselor de producție.

În plină perioadă de achiziții cereale, Grupul Carmistin primește zilnic aproximativ 2.000 tone de cereale, asigurând o cantitate semnificativă din necesarul de materii prime pentru producerea furajelor destinate fermelor pe care le deține.