Acasă Dezvăluiri VIP-uri de top

VIP-uri de top

VOCEA VÂLCII a întocmit un top cuprinzător al personalităților locale, bazat pe răspunsurile primite din partea cititorilor noștri, ce ne-au răspuns la o serie de întrebări legate de felul în care se comportă public VIP-urile autohtone, cât sunt de simpatice ori de nesuferite. În plus, în clasament veți regăsi și câteva dintre doamnele care populează spațiul public, dar și pe cei mai bogate dintre personajele care conduc destinele acestui județ.

Topul politicienilor fără cei șiapte ani de acasă

Din păcate, scena vâlceană este și ea plină de actori politici care nu-i au pe cei șiapte ani de acasă și care se exprimă într-un limbaj suburban, încercând să pară mai duri decât sunt în realitate. Unul dintre aceste personaje, este nimeni altul decât senatorul PNL, Emilian Frâncu, pe care-l veți găsi în mai multe dintre clasamentele realizate de noi, care, prin declarațiile pe care le face, dovedește că-i lipsesc cei 7 ani.

Locul al doilea este ocupat de prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu, care jignește pe toată lumea, crezând despre el că a pus coada la prună și rama la tablou. Următorul în clasamentul nostru este liderul CNSRL Frăția Vâlcea, Constantin Pârvu, care a început să arunce cu noroi în mass-media vâlceană, sperând că astfel va obține gloria politică eternă. Și, în fine, ultima poziție este ocupată de vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, Romulus Bulacu (PDL), care tratează cetățenii acestui județ ca pe niște muritori de rând, folositori doar pentru a aduce voturi în alegeri.

Cei mai avuți oameni politici ai județului

Următorul nostru clasament este alcătuit din cei mai avuți oameni politici ai momentului, care, descoperind, probabil, cheia succesului au reu șit să se îmbogățească mai mult decât și-ar fi imaginat oricine.

Prima poziție îi revine, așa cum vă informam și cu alte ocazii, prefectului Petre Ungureanu căruia i se potrivește perfect statutul de latifundiar. Locul al doilea este al senatorului Emilian Frâncu, iar cel de-a treilea al vicelului CJ, Romulus Bulacu. Pe cea de-a patra poziție se clasează liderul PDL Vâlcea, Dorel Jurcan. Ultimul loc este ocupat tot de un reprezentat al PDL, Iuliana Moise, care este una dintre cele mai bogate femei din Vâlcea.

Cele mai stupide declarații ai anului 2011

Pe locul I, în categoria ” Politicianul –Titirez” , îl găsim președintele PAS Vâlcea Constantin Rotaru, pentru declarația referitoare la faptul că vrea desființarea Parlamentului ca instituție. ” Doresc desființarea Parlamentului pentru că este un tocător de bani, în condițiile în care legile cele mai importante trec prin răspundere guvernamentală. Și opoziția este de vină pentru că girează astfel de acțiuni prin prezența parlamentarilor” , zicea el.

În categoria ” Politicianul cu gelul la purtător” ,  pe poziția a doua îl avem pe fostul conservator, Mihai Persu pentru următoarea afirmație: ” Vreau să fac un apel către o parte dintre ziaristele din presa locală, care și-au făcut un obicei din a mă jigni și denigra. V-am respectat, vă respect în continuare, cred că am fost cât se poate de elegant și voi fi în continuare, însă dacă veți continua cu aceea și atitudine, mă văd nevoit să vă răspund cu aceea și monedă. Aș vrea să vă rog ca în momentul în care aveți orice fel de probleme și în momentul în care considerați că activitatea mea este una de luat în seamă, cu ghilimelele de rigoare, în sensul negativ pe care-l promovați uneori, repet, anumite ziariste, vă rog să o faceți în conferințele de presă pentru a putea să prezint un punct de vedere” , glăsuia Persu.

Locul al III-lea, la categoria ” Politicianul brianștorming” . îl regăsim pe șieful de campanie al lui Frâncu, nervosul Traian Dobrinescu.  ” De la Hegel citire în prelungirea lui Aristotel, dacă nu reușești armonia din textul literar între text și formă nu ai rezolvat mare lucru. Și dacă nu există acest brainștormer (?!!?!) pentru confruntarea ideilor, nu poți să speri că poți să construiești ceva. O campanie pentru câștigarea primăriei există și riscul de a nu ajunge acolo, dar și un consum nervos și financiar extraordinar” .

Topul politicienilor filantropi

Prima poziție a clasamentului nostru este ocupată de deputatul Constantin Mazilu despre care, toți cei care-l cunosc, șitiu că a făcut zeci de acte de caritate pentru semenii săi. Cel de-al doilea loc este omul de afaceri Maria Tudor care a dat un ajutor financiar consistent bisericilor din județ. Locul al III-lea este ocupat de vicepreședintele UNPR Vâlcea, Gheorghe Udubae care a donat sume importante de bani celor nevoia și, dar și unor instituții publice, cum ar fi Spitalul Județean sau Ambulanța Vâlcea.

Următoarea poziție este ocupată de liberalul Dan Nițu, care a fost întotdeauna atent la nevoile semenilor săi, în timp ce ultima poziție îi revine social-democratului Constantin Vlăduțu, cunoscut pentru mărinimia sa și implicarea în campanii civice și umanitare.

Manageri de top

Primul loc îi revine managerului OLTCHIM, Constatin Roibu care a reu șit să atingă performanțe de necontestat în activitatea pe care o depune. Al doilea loc este al directorului CET Vâlcea, Mihai Bălan care a dovedit că este de neînlocuit în poziția pe care o deține. Locul al III-lea este meritat cu prisosință de directorul EnergoMontaj Hidro „filiala Vâlcea, inginerul Gheorghe Nicolau, care a dezvoltat o activitate ce l-a evidențiat în cadrul filialelor EnergoMontaj. Următoarea poziție îi revine omului de afaceri Nicolae Sofianu care a reu șit să construiască primul hotel muzeu din țară. Pe ultima poziție îl regăsim pe Dumitru Crăciunescu, patron al Diana SRL.

Cei mai buni primari

Locul I îi revine primarului Râmnicului, Romeo Rădulescu. Următoarea poziție este a primarului Călimănești, Ilie Amuzan, iar locul al III-lea este ocupat de Nicolae Voicescu, primarul comunei Fârtățești. Următorul clasat este Constantin Cîrstina, primarul Orleștiului, iar ultima poziție este a lui Ion Dobre, primar Dăești.

Topul celor mai buni șiefi de instituții

Locul I „șeful Inspectoratului în construcții Vâlcea, Ion Tudor.

Locul al II-lea „șeful Finanțelor Publice Vâlcea, Gheorghe Gogârnoiu.

Locul al III-lea „președintele Consiliului Județean Vâlcea, Ion Cîlea.

Locul al IV-lea „directorul DGSAPC Vâlcea, Nicolae Badea.

Locul al V-lea „șeful Spitalului Județean Vâlcea, Georgeta Săliște.

Parlamentari activi

Locul I „deputatul PSD, Aurel Vlădoiu.

Locul al II-lea „deputatul PNL, Cristian Buican.

Locul al III-lea „senatorul PSD, Laurențiu Coca.

Locul al IV-lea „deputatul PSD, Vasile Bleotu.

Locul al V-lea „deputatul PDL, Samoil Vîlcu.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.