Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO. Bărbații care au intrat cu săbii într-un magazin de băuturi alcoolice din Râmnicu Vâlcea, au fost REȚINUȚI

La data de 29 decembrie a.c., în urma investigațiilor informativ-operative efectuate de polițiști, au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere față de 2 bărbați de 29 și 41 de ani, din localitatea Dăești, care au fost depistați în trafic într-un autoturism, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Cei 2 bărbați au fost ulterior conduși la audieri.

Totodată, în urma percheziției efectuate asupra autoturismului, a fost identificat un cuțit tip macetă, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru dispunerea unor măsuri legale.

Reamintim faptul că, în urma apariției în spațiul public a unei filmări în care este prezentată o stare conflictuală între mai multe persoane într-un spațiu comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea s-au sesizat din oficiu, iar în urma investigațiilor operative efectuate, au identificat persoanele implicate în conflict.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea probării întregii activități infracționale a celor 2 persoane.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.

CITIȚI ȘI: VIDEO: Au intrat cu săbiile într-un magazin din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea