Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. A încercat să își omoare iubita cu toporul

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile prin decizia Tribunalului Vâlcea, după ce a lovit-o pe concubina sa cu un topor în cap. Femeia a fost transportată la spital şi are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis în această dimineață printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat din comuna Ghiuroiu, județul Vâlcea, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Acesta şi-a bătut iubita cu pumnii şi picioarele şi a lovit-o cu toporul în cap. Femeia rănită a ajuns de urgenţă la spital.

“În data de 23 aprilie, în jurul orelor 01.00, inculpatul în timp ce se afla împreună cu concubina sa, în locuinţa din comuna Ghioroiu, judeţul Vâlcea, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat acte de violenţă asupra acesteia, respectiv a lovit-o cu un topor în zona capului, precum şi cu palmele şi picioarele peste corp, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Vâlcea, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.