Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tănârul de 21 de ani, care a omorât un om în accidentul de la Fârtăţeşti, arestat pentru 30 de zile

În seara zilei de 27 septembrie a.c., pe raza comunei Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea, s-a produs un eveniment rutier soldat cu decesul unui bărbat. Din cercetările de la faţa locului a fost identificată victima, V. Victor, care a fost accidentată în timp ce se afla culcată pe axul drumului, nefiind identificate alte urme sau mijloace materiale de probă.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii de la Serviciul Rutier, s-a constatat că vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 21 de ani, din Fârtăţeşti. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

După ce ieri, magistraţii au hotărât să îi dea mandat de arestare preventivă pentru 24 de ore tânărului din Fârtăţeşti, astăzi aceştia au admis propunerea procurorului de caz, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul se află, în acest moment, încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.