Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO INCREDIBIL: Un bărbat este bătut cu bestialitate de un rrom în propriul bar din Berbeşti! Prefectul de VÂLCEA trebuie să ia atitudine (EXCLUSIVITATE)

De mai bine de doi ani, oraşul Berbeşti din judeţul Vâlcea trăieşte sub teroare. Mai mulţi cetăţeni de etnie rromă terorizează locuitorii din Berbeşti, iar autorităţile, în special Poliţia, se arată neputincioase.

Filmarea primită la redacţie este elocventă pentru starea de frică şi teroare pe care mai mulţi cetăţeni de etnie rromă au instalat-o în oraşul Berbeşti. Ceea ce vedeţi acum nu este prima neleguire a rromilor certaţi cu legea şi bunul simţ, însă oamenilor le este frică să vorbească. De regulă, rromii recalcitranţi acţionează mai ales în preajma unităţilor de învăţământ, unde-i sperie pe copii cu bătaie, luându-le banii şi sandwich-urile. Mai mult, se pare că rromi încasează şi un fel de taxă de protecţie de la elevii de liceu. Toate aceste lucruri, se întâmplă sub ochii Poliţiei şi a primarului din Berbeşti.

În data de 22 iulie 2017, mai mulţi cetăţeni de etnie rromă au intrat într-un bar din Berbeşti şi au început să facă scandal. Patronul, care tocmai a intrat în bar, le-a cerut să înceteze şi să părăsească localul. După un schimb dur de replici, unul dintre rromi i-a dat o palmă patronului în vârstă de 66 de ani. Acesta nu a ripostat în niciun fel şi a încercat să se retragă, moment în care rromul bătăuş s-a pus cu pumnii pe el.

Cu mare greutate, unul care era cu el la masă, a reuşit să-l scoată din local.

Victima, un angajator important din Berbeşti, unul dintre cei mai mari, care are peste o 100 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro, şi-a scos certificat medico-legal şi este decis să-şi facă dreptate. Aşa cum statul român ştie să ceara taxe şi impozite, tot aşa, cei care le plătesc trebuie să poată trăi liniştiţi fără a fi terorizaţi de nişte indivizi, care, probabil, au ajutor social, şi nu aduc în niciun fel plus valoare societăţii.

Florian Marin, prefectul de Vâlcea, trebuie să intervină de urgenţă şi să stopeze acest fenomen care deja a luat o amploare incredibil de mare. Deşi majoritatea oamenilor se tem să vorbească, sunt câţiva, printre care şi angajatorul agresat, care au depus deja plângeri la Poliţie.

Vom urmări cu interes evoluţia acestui caz halucinant, în care un om care munceşte şi plăteşte taxe şi impozite la stat este maltratat în propriul bar.