Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

POLIŢIA ÎN ACŢIUNE! INFRACTORI PERICULOŞI au fost REŢINUŢI!

foto: FacebookInfractori periculoşi au fost prinşi joi, 17 septembrie 2015, de poliţiştii de la Investigaţii Criminale. Este vorba de o grupare de interlopi din Galaţi, care se ocupau cu lipsiri de libertate, cu loviri şi alte violenţe, dar şi cu ameninţări şi şantaj.

Totul a pornit de la denunţul unui bărbat de 26 de ani, din municipiul Galaţi, care a mers la poliţişti şi a povestit cum în data de 14 iulie 2015 a fost atras atras de o cunoștință într-un apartament din același municipiu, unde ar fi fost lovit, amenințat și șantajat.

Poliţiştii criminalişti au intrat pe fir de atunci şi au aflat că este vorba despre trei infractori periculoşi, la locuinţele cărora au descins în data de 17 septembrie.

„În urma probatoriului administrat în cauză, trei persoane au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și șantaj, cea de-a patra fiind cercetată, în stare de libertate, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În cursul acestei zile, persoanele reținute, vor fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat și luptătorii ai Seviciului de Acțiuni Speciale din Galați și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov” – se arată într-un comunicat de presă al IGPR.