Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PERCHEZIŢII ÎN VÂLCEA: Sunt vizaţi mai mulţi contrabandişti de ţigări

UPDATE: 2 PERSOANE REŢINUTE în urma percheziţiilor din VÂLCEA

Poliţiştii din Vâlcea au reținut două persoane și au ridicat aproape 30.000 de țigarete în urma perchezitiilor efectuate în această dimineață, la locuintele mai multor persoane bănuite de contrabandă.

În urma perchezițiilor efectuate în această dimineață de poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, sprijiniți de polițiști din Argeș, Olt și București, la domiciliul mai multor persoane bănuite de contrabandă și la sediul unei firme, au fost descoperite și ridicate 29.155 de țigarete, precum și documente și registre care fac obiectul cauzei.

Cinci persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă, 4 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani, din București, Pitești, Craiova și din comuna Dănicei, județul Vâlcea, au fost conduse la poliție pentru audiere, față de două dintre acestea luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

În această dimineaţă de joi, 7 septembrie 2017, politistii IPJ Vâlcea sprijiniti de poilitisti din Bucuresti efectueaza un control direct si 9 perchezitii la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu tigari. De asemenea politistii pun in executare 5 mandate de aducere persoane depistate urmand a fi aduse la IPJ Vâlcea.

Actiunea se desfasoara in cadrul unui dosar penal sub coordonarea parchetului de pe langa Judecătoria Dragasani in care sunt vizate 5 persoane cercetate pentru savarsirea infractiunii de contrabanda. In fapt in anul 2017 cei in cauza s-au aprovizionat au depozitat si au comercializat tigari ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca provin din contrabanda. Prejudiciul estimat pana acm este de 100000.