Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NOSTRADAMUS a profeţit despre femeia-bărbat care va conduce SUA

Apropiatul scrutin din SUA, competiţie în care au rămas în cursă Hillary Clinton din partea democraţilor şi Donald Trump din partea republicanilor, aduce în atenţia opiniei publice prezicerile lui Nostradamus, care la un moment dat vorbeşte şi despre femeia-bărbat care va conduce America.

Nostradamus a prezis că SUA va avea primul președinte femeie din istorie, iar aceasta va fi Hillary Clinton, denumită de celebrul prezicator drept ”femeia bărbat”.

În cartea ”Nostradamus – profețiile complete 2001-2015”, autorul Mario Reading analizează catrenele celebrului prezicător și susține că acesta a prezis-o pe Hillary Clinton, dar ce este mai interesant, este faptul că odată cu ajungere la putere, ”femeia bărbat” va naște un conflict extrem de puternic în Europa de Est.

Mario Reading a scris această carte în anul 2006, iar în România a fost ediatată de editura ”Litera”. Mario Reading s-a născut în Dorset și a copilărit în Anglia, Germania și sudul Franței. Cunoscător a patru limbi străine, și-a făcut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat în literatură franceză, germană, dar și în traduceri. Reading și-a petrecut tinereța vânzând cărți rare și a devenit un specialist în traducerea textelor vechi.