Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa: Colaj

Dictatorul Kim Jong Un îi pedepsește dur pe sportivii care nu au adus medalii olimpice

Sursa: ColajFurios pe sportivii săi(a se înțelege supușii săi),care nu au adus medalii de la Jocurile Olimpice de la Rio, dictatorul nord-coreean vrea să le aplice pedepse dure atât participanților la Olimpiadă cât și familiilor lor, cel mai dur tratament fiind munca în mină.

Supărarea lui Kim Jong Un este provocată nu numai de faptul că nu s-a atins sarcina trasată de cel puțin 5 medalii de aur si 12 de argint si bronz, sportivii luând doar 2 medalii de aur și 7 în total, ci și de faptul că inamicul numărul 1 al nord-coreenilor, Coreea de Sud a obținut o performanță superioară, palmaresul lor numărând 31 de medalii, dintre care 9 de aur.

Sportivilor care l-au dezamăgit pe dictator li se aplica si alte pedepse: mutarea lor în locuințe mai sărăcăcioase și reducerea rațiilor de mâncare.

În schimb, medaliații vor primi cadouri, mașini și apartamente noi. Kim Jong Un știe să-i răsplătească pe cei care-i satisfac cererile.

Mărturie a faptului că în Coreea de Nord se aplică pedepse dure, sunt fotbaliștii care au fost trimiși la reeducare sau să lucreze în mine, după ce la Campionatul Mondial din 2010 au fost înfrânți de Portugalia cu 7-0.